reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktorka gratuluję córeczki:) niech mąż się cieszy z córuni a nie o aucie myśli

Marluna witaj u Nas:)

Agnieszka dziekujemy za całuski chyba pomogły bo od 16 sandrunia nie ma goraczki i bryka jak nowo narodzona a i podwojny apetyt wrocił. Marluna witaj gratuluje podwojnego szczescia

Wiktorka powiedz meżowi zeby przepastował taka pasta o nazwie TEMPO to jesli nie jest duza rysa to zejdzie a jak bardzo czuc pod paznokciem to albo polerką taką automatyczna albo juz ostatecznie malowanie

Wiktorka gratuluje córeczki :)
Dobrze ze tylko na tym sie skończyło a mezus niech tak już nie marudzi bo Wy najważniejsi.

Agica oj poszaleje z ciuszkami [emoji23] codziennie bedzie miał nowe[emoji23][emoji23][emoji23]

Marlina witaj podwójna mamusiu:)
Ja moje bliźniaki czułam 12-13tc ale to nie była moja pierwsza ciaza.
Ciekawe czy masz parke:)

Świstak oby szybciutko jej przrszlo[emoji8]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Dzień dobry śpioszki,

Ja już po śniadaniu i kawce, moje śpioszki-chorusię jeszcze śpią. Miło tak posiedzieć w ciszy i spokoju :-p:laugh2:

Witaj Miłka jakie śpioszki ja codziennie wstaje tak około 7 i to nie ze musze tylko niemoge dłużej spac a najgorsze jest to ze mogłabym do 9 bo moja tak wstaje bo ma codziennie na popoludniu do szkoły .

reklama
Do góry