reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

WIKTORKA88 kurcze, oby było ok!
:(
Ja zjadłam właśnie pierogi ruskie i się położyłam... Julka zaczęła się wiercić ;) chyba jej też smakowało ;)

BETKAA ja już teraz nie daje rady po schodach wejść co dopiero ćwiczyć ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no humorki to ja też mam czasem wstanę rano i jakaś obrażona jestem na cały świat..
Wiktorka trzymam kciuki,żeby nie było za dużo szkód

No cora ma zapalenie ucha krople antybiotyk i do piatku siedzi w domu.Wiktorka trzymam kciuki mam nadzieje ze z toba wszystko ok ponad dwa tygodnie temu siostrzenica rozwaliła auto masakra .Ja jestem sama w szoku bo ciaza mnie bardzo uspokoiła nie denerwuje sie ani zabardzo nic mi nie przeszkadza nawet jak cora ma nieporzadek w pokoju to przedtem robiłam awantury ze ma sprzatac a teraz popatrze troche ogarne za nia a reszte ona i jest ok nawet mężus mnie tak niedenerwuje dobrze by było zeby tak zostało ha ha

Nie nie nawet nie trzeba, jest tylko ryska. Tylko moj pedant i na tym punkcie ma hopla, teraz mysle ze mogłam nie mowic tylko powiedziec ze ktos we mnie wjechal :(
Ale dziewczyny bede miala córeczkę :)

reklama
Do góry