reklama
Ja młodego rodziłam w listopadzie i latem się nie umeczylam ... mam nadzieje ze tym razem też będzie ok.
Dzisiaj już łapki opalilam i dekolt... ja będę się opalać oczywiście brzuszka nie i z umiarem .... bo ja właśnie teraz wyglądam jakby mnie z piwnicy wypuścili taka blada wiec łapie promyczki
Dzisiaj już łapki opalilam i dekolt... ja będę się opalać oczywiście brzuszka nie i z umiarem .... bo ja właśnie teraz wyglądam jakby mnie z piwnicy wypuścili taka blada wiec łapie promyczki
Pola_1990
Zaangażowana w BB
Aria1010 tez jestem zdania że to dobry czas. Tymbardziej ze ten okres całej ciąży mamy możliwość i dostęp do świeżych owoców i warzyw co ma dobry wpływ na bobaski. Córkę rodziłam w kwietniu wiec początek ciąży wypadł na upalne lato... I to dopiero było
PerseaNigra
Fanka BB :)
Ja już przybrałam 7 kg. Jestem tym faktem nieco podłamana, bo nie chcę przytyć tyle co 1 ciąży, czyli 25 kg. Chciałabym te 15. Nie obżeram się a w ciągu ostatnich dwóch tygodni waga strasznie skoczyła.
Pola_1990
Zaangażowana w BB
Rodzac w kwietniu, brzuchol w zimie miałam już dość duży by dopiąć płaszcz i jeszcze dbać o to by gdzieś nie wystawal spod swetrów i Kożuchow. I większe niebezpieczeństwo na upadek przy poslizgnieciu się...
7 kg.. To prawie jak ja mi od momentu zobaczenia dwóch kresek systematycznie po +1kg
7 kg.. To prawie jak ja mi od momentu zobaczenia dwóch kresek systematycznie po +1kg
tekila85
Ja póki co mam 0,5kg na plusie i zaczynam jutro 16tc :-) aczkolwiek nie wiem jak to możliwe bo brzuszek już mam a kg nie :-) może to (modlę się o to) genetyczne też..moja mama przez całą ciążę przytuła tylko 9kg... babcia też mówi, że miała mało kg... no ale zobaczymy jak to się teraz rozkręci...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Agica:)
Dzien dobry kobietki mam nadzieje ze dobrze spalyscie ja tak średnio bo w nocy córka i pies przywędrowali wiec troche ciasno
Pogodę mieliśmy świetna wiec cały weekend spędziliśmy na świeżym powietrzu nawet gotować mi sie nie chcialo wiec pierwsze grilowanie zaliczone
A co do wagi to ja nie wiem, baterie musze w wadze wymienić ale ciagle o tym zapominałam a teraz to juz sie boje... Ale mam wizyte u położnej za tydzien to sie dowiem, wydaje mi sie ze + 5 kg ale moge sie zdziwić w poprzedniej ciazy przytyłam ponad 30 kg mam plan tym razem sie tak nie zozpedzac ale czasem trudno sie powstrzymać no i na siłownie jakos chęci i sily brak coraz cześciej
Pola witaj
Pogodę mieliśmy świetna wiec cały weekend spędziliśmy na świeżym powietrzu nawet gotować mi sie nie chcialo wiec pierwsze grilowanie zaliczone
A co do wagi to ja nie wiem, baterie musze w wadze wymienić ale ciagle o tym zapominałam a teraz to juz sie boje... Ale mam wizyte u położnej za tydzien to sie dowiem, wydaje mi sie ze + 5 kg ale moge sie zdziwić w poprzedniej ciazy przytyłam ponad 30 kg mam plan tym razem sie tak nie zozpedzac ale czasem trudno sie powstrzymać no i na siłownie jakos chęci i sily brak coraz cześciej
Pola witaj
Ostatnia edycja: