reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Just wierze. No tylko ze ja staran to mialam 5 minut to sie nie wypowiadam na ten temat :) a wiecie co bylo dla mnie najgorsze w pierwszej ciazy. 4 dni po terminie ktore trwaly pol roku. Termin mija a tu nic. Brrrr

reklama
Też tak myślę, że pod kątem ciuchów to mamy dobry termin..wciskać się z coś grubego to raczej nic przyjemnego :-) a tak lekko i przewiewnie :-) ostatnio nat październik był ciepły więc kto wie :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Justjestem no wlasnie w ten week dwa razy zdarzylo mi się rozmawiac nt starań o dziecko i aż oczy mi się zaszkliły bo tez bardzo długo się staraliśmy i przypomnialam sobie jaka bylam zła jak teksty padaly co ur albo swieta " Wy tez byscie sie postarali na co czekacie" itd itp i to jakby z pretensjami czasem :/ zaj...nie ma co

Ja rodziłam w listopadzie i w sumie fajnie było. Bo lato na wsi, to na kocyku przeleżałam więc całkiem przyjemnie. Z kolei już pod koniec jak trzeba było buty założyć zimowe... Ciężko się schylić nogi popuchnięte. Nie było fajnie.
Nie wiem z czego to się bierze ale ostatnio często mam zakwasy w łydkach. Może dlatego, że uruchomiłam inne buty a jeszcze ta woda zatrzymana potęguje efekt.

ja miałam takie nogi spuchniete, że cały wrzesień chodziłam w japonkach nawet jak na dworze było 15 stopni :-p

całe wakację też mam zamiar byczyć się w górach, tylko przy dwójce dzieci to średni wypoczynek będzie :unsure:

Ja tam w kwestiach starań to się nie wypowiadam no musiałabym monografię napisać :-) ale myślę, że wszystko co dobre przychodzi we właściwym czasie :-)
Ostatni stwierdziłam, że chyba się do wolnego już przyzwyczaiłam i nie wiem czy chciałoby mi się wracać np jutro do pracy...choć jak byłam ostatnio to ten gwar panujący w każdym miejscu szkoły był nawet miły ale szybko się zmęczyłam bieganiem po klasach itp :-)
Pogoda nadal bajkowa aż żal, że nie mogę wyjść :-) myślę nad zmiana lekarza i nie mogę się zdecydować :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Laseczki :)
Nareszcie pogoda piękna, ogród odgruzowany po zimie to z niego nie wychodziliśmy:)
W sobotę wyprowadziła sie M siostra i odrazu humor nam sie poprawił;)

Agnieszka ja tez zaczęłam puchnąć :(
Ja tez w pierwszej ciazy tyle przytyłam i od 6 mca do końca leżałam w szpitalu. Zeszło szybko. W kolejnej utylam już tylko 4kg i nie pilnowałam wagi wiec jest nadzieja;) ja mam 176cm i super sie czułam z waga 64kg.
Wymiana garderoby ma swoje plusy.. ZAKUPY!!!

Tekila ja im krócej tym lepiej sie wysypian

Betkaa mi tez poszło w brzuch już 7kg[emoji15]
Przykre jest to ze ludzie czasem nie pomyślą co plota.

Pola witaj, termin masz w moje urodziny:)

Milka współczuje, będziesz miec piekarnik :/

U nas zawsze zaskakiwało w 3 cyklu :)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Na śniadanko był chlebek bananowy i czarna kawka :)
1462786571-ufvjer.jpeg
1462786584-nu0fsn.jpeg

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Do góry