reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Just wierze. No tylko ze ja staran to mialam 5 minut to sie nie wypowiadam na ten temat :) a wiecie co bylo dla mnie najgorsze w pierwszej ciazy. 4 dni po terminie ktore trwaly pol roku. Termin mija a tu nic. Brrrr

reklama
Też tak myślę, że pod kątem ciuchów to mamy dobry termin..wciskać się z coś grubego to raczej nic przyjemnego :-) a tak lekko i przewiewnie :-) ostatnio nat październik był ciepły więc kto wie :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Justjestem no wlasnie w ten week dwa razy zdarzylo mi się rozmawiac nt starań o dziecko i aż oczy mi się zaszkliły bo tez bardzo długo się staraliśmy i przypomnialam sobie jaka bylam zła jak teksty padaly co ur albo swieta " Wy tez byscie sie postarali na co czekacie" itd itp i to jakby z pretensjami czasem :/ zaj...nie ma co

Ja rodziłam w listopadzie i w sumie fajnie było. Bo lato na wsi, to na kocyku przeleżałam więc całkiem przyjemnie. Z kolei już pod koniec jak trzeba było buty założyć zimowe... Ciężko się schylić nogi popuchnięte. Nie było fajnie.
Nie wiem z czego to się bierze ale ostatnio często mam zakwasy w łydkach. Może dlatego, że uruchomiłam inne buty a jeszcze ta woda zatrzymana potęguje efekt.

ja miałam takie nogi spuchniete, że cały wrzesień chodziłam w japonkach nawet jak na dworze było 15 stopni :-p

całe wakację też mam zamiar byczyć się w górach, tylko przy dwójce dzieci to średni wypoczynek będzie :unsure:

Ja tam w kwestiach starań to się nie wypowiadam no musiałabym monografię napisać :-) ale myślę, że wszystko co dobre przychodzi we właściwym czasie :-)
Ostatni stwierdziłam, że chyba się do wolnego już przyzwyczaiłam i nie wiem czy chciałoby mi się wracać np jutro do pracy...choć jak byłam ostatnio to ten gwar panujący w każdym miejscu szkoły był nawet miły ale szybko się zmęczyłam bieganiem po klasach itp :-)
Pogoda nadal bajkowa aż żal, że nie mogę wyjść :-) myślę nad zmiana lekarza i nie mogę się zdecydować :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie Laseczki :)
Nareszcie pogoda piękna, ogród odgruzowany po zimie to z niego nie wychodziliśmy:)
W sobotę wyprowadziła sie M siostra i odrazu humor nam sie poprawił;)

Agnieszka ja tez zaczęłam puchnąć :(
Ja tez w pierwszej ciazy tyle przytyłam i od 6 mca do końca leżałam w szpitalu. Zeszło szybko. W kolejnej utylam już tylko 4kg i nie pilnowałam wagi wiec jest nadzieja;) ja mam 176cm i super sie czułam z waga 64kg.
Wymiana garderoby ma swoje plusy.. ZAKUPY!!!

Tekila ja im krócej tym lepiej sie wysypian

Betkaa mi tez poszło w brzuch już 7kg[emoji15]
Przykre jest to ze ludzie czasem nie pomyślą co plota.

Pola witaj, termin masz w moje urodziny:)

Milka współczuje, będziesz miec piekarnik :/

U nas zawsze zaskakiwało w 3 cyklu :)

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama
Na śniadanko był chlebek bananowy i czarna kawka :)
1462786571-ufvjer.jpeg
1462786584-nu0fsn.jpeg

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Do góry