reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzień dobry dzewczyny,

Ja też mam plan przytyć mało, po poprzednich ciążach ciężko mi było dojść do siebie. Natomiast widzę, że mój cudowny organizm ze mną nie współpracuje bo mam już + 6 kg a drugie tyle ciaży przed nami :huh:

reklama
Milka pomartwimy sie tym po ciazy a narazie sie nia cieszmy:) jakies pomysły na śniadanko? Bo od tego pisania o wadze zgłodniałam:)

Witam was dziewczynki, waga wskazuje duzo bo to woda sie zatrzymuje na pewno po porodzie wiekszosc zejdzie:) ja mam plan wejsc w stare spodnie juz w styczniu, a co. Ja zjadlam na sniadanko musli z malinami i to samo wzielam do pracy +2 jablka. Cos na chlebek patrzec nie mogę

u mnie buła+pasztet pieczony z samego kuraka+papryka świeża no i kawka niestety 2 w 1,z kawiarki już mi nie wchodzi bo za mocna

ja pamietam, że w pierwszej ciąży za raz po porodzie cała woda spłyneła mi do nóg, miałam łydki jak uda :-p

Ja po bekonowym weekendzie grzecznie owsianka z malinami:)
Milka długo tak miałaś? Ja byłam cała spuchnięta jeszcze przez 2 tygodnie chyba, pamiętam jaki szok przeżyłam po porodzie, ze wciąż taka grub a jestem a przecież dziecko juz na zewnątrz, no ale 30 kg tak szybko nie znika niestety

ja to samo, po powrocie do domu waga jak z dnia porodu :hmm:

ja mam w ogóle tendencję do zatrzymywania wody, a przy ciąży mój ogranizm dostał cipca, ile wypije tyle zmagazynuje :eek:

po miesiącu przy kp waga zaczeła spadać:ninja2:

Ja mialam pod koniec okropnie spuchniete nogi. Pare dni po porodzie jak zobaczylam u siebie kostki to sie poplakalam. Bardzo duzo przytylam w ciagu ostatnich dwoch miesiecy bo mialam ucisk na pluca i duze trudnosci w oddychaniu. Teraz lozysko jest nisko wiec mam nadzieje ze tak sie nie stanie. Fajne te ciaze nie ma co :D

Wiecie co i tak jest moim zdanien lepszy taki okres jak my mamy bo ubierzesz cos przewiewnego lekkiego i lecisz nawet nad wodę a w taka jesien zimę ubierac sie grubo swetry kurtki to masakra jeszcze pewnie bym mało z domu wychodzila a teraz jest okazja sie wystawic na swieże powietrze zjesc dobre owoce...tak sobie wmawiam ale tez waga mnie przeraza nigdy powyzej 70 kg nie wazylam a juz delikatnie przekroczylam:/

reklama
Do góry