reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
No ja tez boje sie, ze duzo przytyje. Waga rosnie bardzo ciezko, ale mierzylam wczoraj uda i po cm mniej niz przed ciaza. Myślę, ze tez woda sie zbiera stad ta duza waga, a przynajmniej mam taka nadzieję:p latem bedziemy niczym wieloryby

Właśnie najgorzej obawiam sie lata pamiętam jak moja siostra przechodziła ciąże w lato urodziła na poczatku wrzesnia była cała upocona spuchnieta bo woda zatrzymywała sie w organiźmie a podobno teraz lato ma byc upalne

Oj pamietam wtedy pracowałam po 12 godzin i to jeszcze nocki masakra .A teraz tez ma byc gorace ale nawet niechce o tym myśleć chyba trzeba bedzie przenieść sie do piwnicy

Dziewczynki o widzicie to ja mam inny przyklad, siostry tez rodzily wrzesien/ pazdziernik i owszem pocily sie, ale.nie pamietam by jakos szczegolnie cierpialy. Czasami nawet sie opalaly. Wiadomo nie brzuch i nie plackiem caly dzien, ale zawsze. Ja nastawiona jestem pozytywnie choc sie boje trochę;) plus jest taki, ze ja i pracuje i mieszkam w,starym budownictwie wiec u nas i latem chlodno

Ja mysle ze na działce rozłoze parasol basen i będe siedziec całymi dniami w baseniku wody tylko troche zeby dupsko troche zamoczyc i nogi

reklama
Do góry