reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzień dobry Kochane!
Tydzień mnie nie było :(
Mały chory był, mąż to samo i ja jakas taka nie do życia byłam. Czytałam was codziennie, ale jakoś nie było weny żeby napisać. :/
Dzięki kochane za gratulacje co do córeczki :) Ruchy czuć coraz mocniej, chociaż są dni że mało co czuje. Mała jest trochę większa jak na swój tydzień, więc i tydzień wcześniej termin mi pokazało wg usg. Zobaczymy...
Puchne, ohhh, jak ja Puchne :(
Woda ma Maxa się zatrzymuje
Teraz siedzę sobie na tarasie to poczytam was trochę ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Aguś z tego co pamiętam na puchnięcie można pić herbatkę chyba z żurawiny i jeść pietruszkę... no i dużo wody pić...
Ja dziś normalnie prawie spałam 5h!!! I chyba nawet się nie obudziłam w tym czasie na siusiu...szok :-) :-) dlatego- od rana mam dobry humor traaaalaaa :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za rady :)
TEKILA z tą herbatą z żurawiny muszę spróbować, nie słyszałam o tym ;)
WIKTORKA u mnie też zaczyna się tak jak i u BETKAA...
Nie masz się absolutnie czym przejmować! Jeszcze będziesz miała dość tych kopniaków ;)
U mnie druga ciąża i chociaż czuję ruchy, to jeszcze nie są kopniecia.. Także bez stresu ;)
MIŁKA, no właśnie... Ja od wczoraj 1kg+ a nic takiego nie jadłam bo nawet apetytu nie miałam :/
Z takim tempem przytyjemy ok 30 ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

a przytyłyscie już gdzieś tak bardziej poza brzucholem?
bo mi narazie idzie w brzuch tylko i mam coooraz większy..

Betka to tylko cieszyc sie ze tylko w brzuch tak miałam w poprzedniej ciazy ze jak stałam tyłem to niebyło widac ze jestem w ciaży i teraz widze to samo wiec jest dobrze zaraz po ciazy wrocisz do swoich starych ubran

reklama
Do góry