reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzień dobry Kochane!
Tydzień mnie nie było :(
Mały chory był, mąż to samo i ja jakas taka nie do życia byłam. Czytałam was codziennie, ale jakoś nie było weny żeby napisać. :/
Dzięki kochane za gratulacje co do córeczki :) Ruchy czuć coraz mocniej, chociaż są dni że mało co czuje. Mała jest trochę większa jak na swój tydzień, więc i tydzień wcześniej termin mi pokazało wg usg. Zobaczymy...
Puchne, ohhh, jak ja Puchne :(
Woda ma Maxa się zatrzymuje
Teraz siedzę sobie na tarasie to poczytam was trochę ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Aguś z tego co pamiętam na puchnięcie można pić herbatkę chyba z żurawiny i jeść pietruszkę... no i dużo wody pić...
Ja dziś normalnie prawie spałam 5h!!! I chyba nawet się nie obudziłam w tym czasie na siusiu...szok :-) :-) dlatego- od rana mam dobry humor traaaalaaa :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za rady :)
TEKILA z tą herbatą z żurawiny muszę spróbować, nie słyszałam o tym ;)
WIKTORKA u mnie też zaczyna się tak jak i u BETKAA...
Nie masz się absolutnie czym przejmować! Jeszcze będziesz miała dość tych kopniaków ;)
U mnie druga ciąża i chociaż czuję ruchy, to jeszcze nie są kopniecia.. Także bez stresu ;)
MIŁKA, no właśnie... Ja od wczoraj 1kg+ a nic takiego nie jadłam bo nawet apetytu nie miałam :/
Z takim tempem przytyjemy ok 30 ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

a przytyłyscie już gdzieś tak bardziej poza brzucholem?
bo mi narazie idzie w brzuch tylko i mam coooraz większy..

Betka to tylko cieszyc sie ze tylko w brzuch tak miałam w poprzedniej ciazy ze jak stałam tyłem to niebyło widac ze jestem w ciaży i teraz widze to samo wiec jest dobrze zaraz po ciazy wrocisz do swoich starych ubran

reklama
Do góry