reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Dzień dobry Kochane!
Tydzień mnie nie było
Mały chory był, mąż to samo i ja jakas taka nie do życia byłam. Czytałam was codziennie, ale jakoś nie było weny żeby napisać. :/
Dzięki kochane za gratulacje co do córeczki Ruchy czuć coraz mocniej, chociaż są dni że mało co czuje. Mała jest trochę większa jak na swój tydzień, więc i tydzień wcześniej termin mi pokazało wg usg. Zobaczymy...
Puchne, ohhh, jak ja Puchne
Woda ma Maxa się zatrzymuje
Teraz siedzę sobie na tarasie to poczytam was trochę
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Tydzień mnie nie było
Mały chory był, mąż to samo i ja jakas taka nie do życia byłam. Czytałam was codziennie, ale jakoś nie było weny żeby napisać. :/
Dzięki kochane za gratulacje co do córeczki Ruchy czuć coraz mocniej, chociaż są dni że mało co czuje. Mała jest trochę większa jak na swój tydzień, więc i tydzień wcześniej termin mi pokazało wg usg. Zobaczymy...
Teraz siedzę sobie na tarasie to poczytam was trochę
tekila85
Fanka BB :)
Aguś z tego co pamiętam na puchnięcie można pić herbatkę chyba z żurawiny i jeść pietruszkę... no i dużo wody pić...
Ja dziś normalnie prawie spałam 5h!!! I chyba nawet się nie obudziłam w tym czasie na siusiu...szok :-) :-) dlatego- od rana mam dobry humor traaaalaaa :-) :-) :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dziś normalnie prawie spałam 5h!!! I chyba nawet się nie obudziłam w tym czasie na siusiu...szok :-) :-) dlatego- od rana mam dobry humor traaaalaaa :-) :-) :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Mnie migreny męczą Aga a ktory to tydzień ? U mnie zaczyna sie 19 i ja nic nie czuje
u mnie to samo, od środy do soboty +1,7 kg, nie wiem czy mam się śmiać czy płakać
chleje wody tyle, że szok a i tak to efektu nie przynosi...
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Dzięki dziewczyny za rady
TEKILA z tą herbatą z żurawiny muszę spróbować, nie słyszałam o tym
WIKTORKA u mnie też zaczyna się tak jak i u BETKAA...
Nie masz się absolutnie czym przejmować! Jeszcze będziesz miała dość tych kopniaków
U mnie druga ciąża i chociaż czuję ruchy, to jeszcze nie są kopniecia.. Także bez stresu
MIŁKA, no właśnie... Ja od wczoraj 1kg+ a nic takiego nie jadłam bo nawet apetytu nie miałam :/
Z takim tempem przytyjemy ok 30
TEKILA z tą herbatą z żurawiny muszę spróbować, nie słyszałam o tym
WIKTORKA u mnie też zaczyna się tak jak i u BETKAA...
Nie masz się absolutnie czym przejmować! Jeszcze będziesz miała dość tych kopniaków
U mnie druga ciąża i chociaż czuję ruchy, to jeszcze nie są kopniecia.. Także bez stresu
MIŁKA, no właśnie... Ja od wczoraj 1kg+ a nic takiego nie jadłam bo nawet apetytu nie miałam :/
Z takim tempem przytyjemy ok 30
reklama