reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Paulina! Jestem w szoku! Ja bym kurde chyba jeszcze oskarzyla przy okazji o to że mogło się coś stać! (zemdlalas!)
Co za ludzie!
A ja umieram od 2 dni.. Nie wiem dlaczego. Mąż był chory, to może coś tam podlapalam. Kataru, kaszlu-nic... Tylko zle samopoczucie.
Jutro mam wizytę i usg
Mam nadzieję że dzidzia się ukarze
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Co za ludzie!
A ja umieram od 2 dni.. Nie wiem dlaczego. Mąż był chory, to może coś tam podlapalam. Kataru, kaszlu-nic... Tylko zle samopoczucie.
Jutro mam wizytę i usg
Mam nadzieję że dzidzia się ukarze
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
ruda1991
Fanka BB :)
Ala ja dostalam:-) wyplacaja do 30 dni po dostarczeniu przez pracodawce. Tak powinni placic
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
paulina.zendran28
NIestety podpisalam, ale sprawe mam wygrana. Adwokatka powiedziala ze zostalam zaszczuta zastraszona i tym sie wybronie.
dajciespokoj takiego stresu nigdny nieprzezylam bylam w takim szoku ze masakra.
MOja Julcia razem ze mna wystraszona namaksa.
Alejutro juz ide wszystk ozalatwiac wiec mam nadzieje ze bedize wszystko dobrze...
A ibylam na chorobowym od 6 kwietnia
a Wy jak sie czujecie???
Jakie plany na dzisiaj macie ? u nas taka piekna pogoda wiec czekam nalubego i jakas wycieczka
dajciespokoj takiego stresu nigdny nieprzezylam bylam w takim szoku ze masakra.
MOja Julcia razem ze mna wystraszona namaksa.
Alejutro juz ide wszystk ozalatwiac wiec mam nadzieje ze bedize wszystko dobrze...
A ibylam na chorobowym od 6 kwietnia
a Wy jak sie czujecie???
Jakie plany na dzisiaj macie ? u nas taka piekna pogoda wiec czekam nalubego i jakas wycieczka
Wiktorka88 O
Mnie dzis brzuch boli i ciagnie, kluje. Czasem jak na okres troche sie martwie, a do lekarza dopiero 10
paulina.zendran28
Wiktorka poloz sie kochana i nozki do gory :* jak ci nie przejdzie dzwon do swojego lekarza
Wiktorka88 O
Raczej obstawiam, ze.macica rosnie bo dopiero teraz brzuch wychodzi, az tak.mnie nie boli. Nie ma co panikowac jak cos jutro zadzwonie do lekarza
reklama