reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja też używałam z tej serii *spam* na katar i był mi bardzo pomocny:)

A co polecacie na opryszczke na ustach? Jakieś sprawdzone domowe sposoby?

Juz Wam wszystko pisze.

W piatek jak poszlam po wypłate, to razem z kasa dostaam wypowiedzenie i mega jazde z szefostwem. Zaszczuli mnie tak okropnie ze wpadłąm w ogromna histerie. Kazali podpisac mi wiele dziwnych dokumentow w min dysplinarke. Byłąm w tak ogromnym stresie szoku ze po wyjscie od nich zemdlalam i zaczał mnie ogromnie brzuch bolec :(

pojechalam od razu na szpital...
Dzisiaj juz jest lepiej od srody zaczynam dzialac na spokojnie, i ide na dwokata :)

takze trzymajcie kciuki i przesylaajcie mnostwo energii ;)

Persea ale bedzie duzo trudniej. Kiedys kolezanka byla w podobnej sytuacji i niestety po podpisaniu wypowiedzenia nic juz.nie dalo sie zrobic. Aczkowiek tutaj ciąża jest jako inna okolicznosc

Tekila z tym Twoim zwolnienie leżącym do końca ciąży to jest niepoważne o ile faktycznie nic poważnego Ci się nie dzieje. Przecież kobieta musi się ruszać, musi iść na spacer - jak nawet tych spacerów nie będzie to kondycja spada i poród jest dużo cięższy. Szukaj innego lekarza. A dlaczego przepada Ci 6 tygodni płatnego macierzyńskiego?
Paulina w szoku jestem....a Ty byłaś na L4 czy pracowałaś normalnie? I czy to duża firma czy jakaś malutka? Dobrze, że z dzieckiem wszystko dobrze!! Co za ludzie!!!

reklama
paulina jestem w szoku co za świnie, że dali Ci wypowiedzenie w takiej sytuacji, dokładnie jak dziewczyny pisały zaszczuli Cię Ty się zestresowałaś i niekontrolowanie pewnie coś podpisałaś...biedna...weź się za nich bo tak być nie może.... ale przecież Ty krótko dopiero jesteś na l4 jak dobrze pamiętam

Do góry