reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
BETKAA napisze na pewno [emoji8][emoji8]
PAULINKA , teraz się już nie stresuj, ale też nie dawaj za wygraną ! Ja bym im pokazała :/
Ja skończyłam dopiero sprzątanie. I tak jak u ciebie
WIKTORKA, mam klocie z prawej strony :/
Na obiad ryba, bo nie chce mi się jechać do sklepu
Pojadę po obiedzie bo piwo dla męża muszę kupić (dzisiaj mecz jakiś tam)
Aaaa... I mam jeszcze dzisiaj do dentysty [emoji30] [emoji30]
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
PAULINKA , teraz się już nie stresuj, ale też nie dawaj za wygraną ! Ja bym im pokazała :/
Ja skończyłam dopiero sprzątanie. I tak jak u ciebie
WIKTORKA, mam klocie z prawej strony :/
Na obiad ryba, bo nie chce mi się jechać do sklepu
Pojadę po obiedzie bo piwo dla męża muszę kupić (dzisiaj mecz jakiś tam)
Aaaa... I mam jeszcze dzisiaj do dentysty [emoji30] [emoji30]
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Aga moj lekarz.mowi, ze to wiezadla. I ze u mnie boli bo pierwsza ciaza, a do tego ja szczupla jestem. Juz troche przestalo, tzn teraz ciagnie
tekila85
larkaa ponieważ pracuje w szkole i jeżeli biorę l4 na czas wakacji takie ciążowe to przypada mi teoretycznie wolne w rozumieniu urlopu. A , że nauczyciele mają 6tyg urlopu :-) Ale trudno niech to przeppadnie nie chcę dostać na głowę :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tekila85
A co do pensji mi będzie szkoła płaciła normalne 1, bo zakład ma ponad 20 pracowników i wtedy on wypłaca a odlicza sobie od składek płaconych do ZUS
Agica:)
Czesc dziewczyny, ja tez chora katar i gardło boli maz mnie faszeruje mlekiem z imbirem, cynamonem, miodem i goździkami masakra straszna ale nic innego nie mam
Agnieszka powodzenia u doktora, zazdroszczę ci ze maluszka popodgladasz
Paulina nie wieże! Musiałam twojego posta czytać dwa razy bo myślałam ze cos zle zrozumiałam, co to za ludzie? I to przy twojej córce? Mam nadzieje ze dostaną za swoje
Agnieszka powodzenia u doktora, zazdroszczę ci ze maluszka popodgladasz
Paulina nie wieże! Musiałam twojego posta czytać dwa razy bo myślałam ze cos zle zrozumiałam, co to za ludzie? I to przy twojej córce? Mam nadzieje ze dostaną za swoje
Paulina ja również nie wierzę w to co piszesz... co za ludzie. Zwolnić ciężarną :/ a jaki powód tej dyscyplinarki?
I dobrze , że wszystko w porządku. Walcz o swoje i nie denerwuj się, skoro wygraną masz jak w banku.
Zdrowia chorowitkom
Ja od wczoraj wyraźnie czuję ruchy. Już kilka dni wcześniej coś czułam, ale czekałam na większą częstotliwość ale teraz to już musi być to
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
I dobrze , że wszystko w porządku. Walcz o swoje i nie denerwuj się, skoro wygraną masz jak w banku.
Zdrowia chorowitkom
Ja od wczoraj wyraźnie czuję ruchy. Już kilka dni wcześniej coś czułam, ale czekałam na większą częstotliwość ale teraz to już musi być to
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
reklama