reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Paulina ta adwokat miejmy nadzieje Ci pomoze w tej sytuacji...
Ja robie obiadek potem planujemy spacer i pod wieczor chyba znow grill hehe

reklama
BETKAA napisze na pewno [emoji8][emoji8]
PAULINKA , teraz się już nie stresuj, ale też nie dawaj za wygraną ! Ja bym im pokazała :/

Ja skończyłam dopiero sprzątanie. I tak jak u ciebie
WIKTORKA, mam klocie z prawej strony :/
Na obiad ryba, bo nie chce mi się jechać do sklepu ;)
Pojadę po obiedzie bo piwo dla męża muszę kupić ;) (dzisiaj mecz jakiś tam)

Aaaa... I mam jeszcze dzisiaj do dentysty [emoji30] [emoji30]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga moj lekarz.mowi, ze to wiezadla. I ze u mnie boli bo pierwsza ciaza, a do tego ja szczupla jestem. Juz troche przestalo, tzn teraz ciagnie

larkaa ponieważ pracuje w szkole i jeżeli biorę l4 na czas wakacji takie ciążowe to przypada mi teoretycznie wolne w rozumieniu urlopu. A , że nauczyciele mają 6tyg urlopu :-) Ale trudno niech to przeppadnie nie chcę dostać na głowę :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A co do pensji mi będzie szkoła płaciła normalne 1, bo zakład ma ponad 20 pracowników i wtedy on wypłaca a odlicza sobie od składek płaconych do ZUS

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, ja tez chora :( katar i gardło boli maz mnie faszeruje mlekiem z imbirem, cynamonem, miodem i goździkami masakra straszna ale nic innego nie mam

Agnieszka powodzenia u doktora, zazdroszczę ci ze maluszka popodgladasz:)

Paulina nie wieże! Musiałam twojego posta czytać dwa razy bo myślałam ze cos zle zrozumiałam, co to za ludzie? I to przy twojej córce? Mam nadzieje ze dostaną za swoje

Paulina ja również nie wierzę w to co piszesz... co za ludzie. Zwolnić ciężarną :/ a jaki powód tej dyscyplinarki?
I dobrze , że wszystko w porządku. Walcz o swoje i nie denerwuj się, skoro wygraną masz jak w banku.

Zdrowia chorowitkom ;)

Ja od wczoraj wyraźnie czuję ruchy. Już kilka dni wcześniej coś czułam, ale czekałam na większą częstotliwość ;) ale teraz to już musi być to ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Bellina super! Teraz naprawdę czujesz, ze nosisz dziecko:) który masz tydzien? Ja trzy dni temu poczułam w wannie ale chyba sobie uroiłam bo od tego czasu nic:(

reklama
Bellina to fajnie zazdroszcze Ci, u mnie juz 19 tydz a nic szczegolnego nie poczulam czasem tak leciutko tylko...
Również życzę zdrówka Wam dziewczynki w majówkę i zasmarkane takie? Hehe:)

Do góry