reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

tekila właśnie niech Ci wyśle jakies potwierdzenie żebyś była jej pewna...ja tam już nikomu nie wierzę ostatnio miałam też akcję z przelewem na złotówkę dziewczynie na konto, która chciała kupić coś ode mnie na olx ale chciała mieć moje dane i teraz obawiam się co z tymi danymi zrobi...:/ bo w sieci to już nic nie wiadomo

reklama
Betka oby do końca tak szybko Ci czas leciał.
Czy któraś z Was myśli o używaniu pieluszek wielorazowych? Nie mówię tu o zwykłej tetrze tylko o tych z wymiennymi wkładami? Ja zaczęłam się zastanawiać

paulina ja jeszcze się nie zastanawiałam i też muszę się ze wszystkimi opcjami zapoznać bo to moje pierwsze dziecko i w niektórych sprawach jestem ciemna;d

Paulina ja na pewno stawiam na pampersy :D

Betka ja drugie dziecko a słowo, ciemna jestem tak samo :D

Ja sie pierwszeco zaczelam rozglądac za wózkiem.... chociaz wszystko kupic bede musiala od nowa. I łóżeczko i ubranka ... Przeraża mnie to na maksa, ale odkładam wszystko, czekając na płeć fasolki ;)

Betka oby do końca tak szybko Ci czas leciał.
Czy któraś z Was myśli o używaniu pieluszek wielorazowych? Nie mówię tu o zwykłej tetrze tylko o tych z wymiennymi wkładami? Ja zaczęłam się zastanawiać

ja stawiam na pieluszki jednorazowe Dady są ok bo Pampersy walą mega chemią jak dla mnie, małe dziecko robi siku, kupki non stop nie wiem czy Ci starczy czasu na pranie tych wkładów ;-)

reklama
Do góry