reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

nie dziwię Ci się też bym już się denerwowała...zwłaszcza, że zamawiałam podobnie na początku tygodnia i doszło wczoraj..
gdybyś miała ten nr to tak jak ja mogłabyś na infolinię dryndnąć, a tak lipa nie

reklama
ile ludzi tyle opini :D Ja też uważam że jeżeli przysługuje mi badanie usg, i mogę zobaczyć na wczesnych etapach ciąży że z dzidziolem wszystko okey, to czemu by nie skorzystać :) dokładnie betka, moj lekarz też powiedział że to nie szkodliwe. Jeżeli było by to szkodliwe to by tego nie robili wogóle .

Nadal w in post nie mają wiedzy na temat przesyłki. Napisałam do tej dziewczyny, że ma do mnie wysłać potwierdzenie odbioru paczki przez kuriera bo już mnie szlag trafił.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki :)

co do usg to ile ludzi, lekarzy tyle opini ;) ja place za wizyte i w tym mam usg, nie musze nic dodatkowo płacic wiec dlaczego mam z tego nie skorzystac? w pierwszej ciazy,mimo tego ze do lekarza chodzilam na NFZ, mialam tak samo USG przy kazdej wizycie :)
Mnie osobiscie to uspokaja i miło zobaczyc co fasolka robi chcoiaz przez te pare sekund.

Ani to

reklama
Do góry