reklama
ile ludzi tyle opini Ja też uważam że jeżeli przysługuje mi badanie usg, i mogę zobaczyć na wczesnych etapach ciąży że z dzidziolem wszystko okey, to czemu by nie skorzystać dokładnie betka, moj lekarz też powiedział że to nie szkodliwe. Jeżeli było by to szkodliwe to by tego nie robili wogóle .
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
tekila85
Fanka BB :)
Beatka ja mam numer wysyłki i dzwoniłam do nich, i tak jak pisałam albo ona tego nie wysłała albo oni ja zagubili.. albo nie wiem już co!!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tekila85
Nadal w in post nie mają wiedzy na temat przesyłki. Napisałam do tej dziewczyny, że ma do mnie wysłać potwierdzenie odbioru paczki przez kuriera bo już mnie szlag trafił.
paulina.zendran28
Hej dziewczynki
co do usg to ile ludzi, lekarzy tyle opini ja place za wizyte i w tym mam usg, nie musze nic dodatkowo płacic wiec dlaczego mam z tego nie skorzystac? w pierwszej ciazy,mimo tego ze do lekarza chodzilam na NFZ, mialam tak samo USG przy kazdej wizycie
Mnie osobiscie to uspokaja i miło zobaczyc co fasolka robi chcoiaz przez te pare sekund.
Ani to
co do usg to ile ludzi, lekarzy tyle opini ja place za wizyte i w tym mam usg, nie musze nic dodatkowo płacic wiec dlaczego mam z tego nie skorzystac? w pierwszej ciazy,mimo tego ze do lekarza chodzilam na NFZ, mialam tak samo USG przy kazdej wizycie
Mnie osobiscie to uspokaja i miło zobaczyc co fasolka robi chcoiaz przez te pare sekund.
Ani to
paulina.zendran28
Tekila aaaaa to nawet niewiedzialam ze cos takiego jest
piszpisz i niech wysyla Ci to potwierdzenie.... musi wyslac
piszpisz i niech wysyla Ci to potwierdzenie.... musi wyslac
reklama