reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hej Przyszłe mamy!

Nazywam się Agnieszka , jestem studentką V roku psychologii i przyszedł czas i na mnie aby napisać pracę mgr.
Mój temat to "poczucie stresu i sposoby radzenia sobie z nim u kobiet w poszczególnych etapach ciąży"

Piszę na ten temat ponieważ sama jestem w ciąży 28 tydzień :) i mam ogromną prośbę czy wypełnicie dla mnie dwa kwestionariusze i krótką ankietę zawartą w linku poniżej? i pomożecie mi obronić się jeszcze przed porodem? :) zajmuje to około 20 minut.

Z góry dziękuję :)

Link do: Poczucie stresu oraz sposoby radzenia sobie z nim u kobiet w poszczególnych etapach ciąży.

reklama
Paulina póki Ci cisza... jeżeli jest uczciwa to prześle potwierdzenie i będziemy z in post rozmawiać a tak ja do nich dzwonię a oni czy mam dowód , że ten ktoś to w ogóle wysłał..No mają rację...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja właśnie wróciłam bo byłam na spotkaniu z koleżankami ciężarówkami z pracy:)
najedzone pogadane:)
jak się zapoznałam z tymi pieluchami wielorazowymi to stanowczo nie, wolę jednorazówki
koleżanka ma mi jakiś link wysłać gdzie jakaś babka testuje chusteczki nawilżane pampersy itd i niby najlepsze są z tej firmy babydream z rosmana

Ale tu cicho, nie ma co nadrabiać :D podlinkuje Wam coś
Link do: Urodził się Ksawery. "Waga poraża". Jego brat był tylko nieco lżejszy, za to... większy
ja się troche przeraziłam :szok:

:D :D :D
ja wlasnie zmoja przyjaciółka o tym przed chwila rozmawiałam :D
ja sobie nie wyobrażam. Swoja Julcie urodzilam naturalnie ale bylamalutka bo wazyla tylko 2950:)

Betka ja z Julia używalam pampersów " Pampers" i chusteczek tez dla mnie byly najlepsze, ale ciekawa jestem jak to teraz jest z ta jakościa

reklama
Do góry