reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hej ;)

Betka chodzi o Srokao. Dziewczyna różne rzeczy dla dzieci testuje , a raczej analizuje składy.
Ja próbowałam pampkow z rossmanna , ale denerwowały mnie. Zwykle pampersy śmierdzą jak nie wiem[emoji14]teraz używamy z Tesco i nam pasują.

Mnie nie ma, bo apka mi nie działała. W dodatku od wtorku tule codziennie w południe kibelek. I fatalnie się czuję. A przecież w teorii powinno być już lepiej ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej ;)

Betka chodzi o Srokao. Dziewczyna różne rzeczy dla dzieci testuje , a raczej analizuje składy.
Ja próbowałam pampkow z rossmanna , ale denerwowały mnie. Zwykle pampersy śmierdzą jak nie wiem[emoji14]teraz używamy z Tesco i nam pasują.

Mnie nie ma, bo apka mi nie działała. W dodatku od wtorku tule codziennie w południe kibelek. I fatalnie się czuję. A przecież w teorii powinno być już lepiej ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

ooo mamciu wsółczuje strasznie :/ ja dalej męcze sie ze spaniem w ciagu dnia....

Dady moje dziecko uczulają, ma jakby liszaje na tyłku a myślałam, że to od jedzenia. Po drugie siuskow nie trzymają i mi często wyciekły, musialam na drzemke zakładać pampersa bo często byla plama. Teraz próbuje tych z Lidla i są prawie jak Pampers i siuski lepiej wchłaniają, że dupka nie jest wilgotna.
Każda musi spróbować co dziecku pasuje, nam pasują najbardziej Pampy ale jak mamy już 5 i jeden wychodzi ponad złotówkę, to szuka się tanszego odpowiednika ;-)

Ale dużo nowych mam przybyło, super! Raczej niżu dem. nie będzie.

bellina no właśnie o srokao mi chodziło, trochę przejrzałam jej wpisy ale już dziś sobie odpuszczę...
dokładnie uważam, że każda musi przetestować pieluszki bo dzieci mają inne pupki hehe jednemu może służyć innemu nie...:)

U nas zawsze pampersy były w użyciu. Teraz pewnie też tak się skończy.
Pat weź nie strasz takimi wpisami ja się strasznie boje dużego dziecka, pierwsze 4370 mi wystarczy ;-)
Bellina współczuję, mam nadzieje ze to chwilowe pogorszenie i będzie zaraz lepiej.
Tekila coś mi się wydaje ze ta Dziewczyna coś kręci.

#@## ... teraz ta dziewczyna milczy jak zaklęta i cisza w sprawie tego potwierdzenie odbioru paczki przez kuriera. Szlag no czy nie można komuś wysłać takiego drobiazgu, żeby był spokojny, że z jej strony jest wszystko ok???

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli do jutra nie tego mi nie wyśle to napisze maila, że będę kierowała sprawę do allegro i będę miała wystawić jej negatywna opinie...140 zł pieszo nutę chodzi...

tekila przez allegro i takie problemy... bardiej bym rozumiala przez olx. maasakra jeest masa nie uczciwych sprzedawców. Nie denerwuj się, pisz do allego

Wreszcie odpisała, ale nie wysłała zdjęcia dokumentu o który prosiłam tyko sama etykietę, którą się drukuje jak się paczkę nadaje. Twierdzi, że uzgodniła z konsultantem in post, że mam się właśnie na ta etykietę powołać jak będę rozmawiała z in post i, że do poniedziałku mają sprawę wyjaśnić. Przeprasza i w ogóle... sama już nie wiem. Tylko dlaczego nie może wysłać tego głupiego dokumentu... No i mi konsultant mówił, że sama etykieta to za mało co dla mnie jest logiczne- inaczej każdy mógłby taką zrobić , opłacić te parę groszy i żądać od nich paczki, której nie wysłał... sorry zza wywód ale mąż już e pracy jest i nie mam komu się wygadać :-)
W sumie i tak do poniedziałku już nic nie zrobię, to poczekam :-(

reklama
Dziewczyny jestem w szoku nie było mnie tutaj tylko jeden dzień a tu tyle do czytania jesli chodzi o usg to mam robione co cztery tygodnie. Tekila85 jesli chodzi o inpost to jest masakra ja ostatnio czekałam na przesyłke ponad tydzien nie wiem gdzie mieszkasz ale własnie w mniejszych miejscowosciach maja duze problemy z dostarczaniem bo nie maja ludzi.Wózki jaki kupujecie ja ogladałam i mam metlik w głowie od cen jak mi sie podoba to ponad dwa tysiace ale nie wiem czy jest sens kupywac jakiegos super drogiego bo nasze dzieci beda z zimy i mało go w zime uzyjemy moze lepiej juz postawic na lepsza spacerówke co sadzicie ?

Do góry