reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Poziomki dokładnie. Dlatego jeszcze go namówie na drugie jedno po drugim. Tym bardziej jakbym ciągnęła dalej macierzynski i dostawała kasę z zusu to byłoby super. Ale mój luby na takie rzeczy nie patrzy. Dla niego kasa nie najważniejsza.

łoo ja w pierwszej ciąży też tak myślałam, że jedno po drugim super. Ale później na rok się wyleczyłam z tego myślenia. No a teraz ciąża i zobaczymy.
Ja mam tę dużą skrzynię ale mniejsze rzeczy powrzucam do mniejszych pojemników i tyle. Sprzątam to dziadostwo cały dzień.

Persea mój dokładnie wie że może mi się odmienić po urodzeniu, jak tobie, dlatego mówi pożyjemy zobaczymy :-) ja dopiero po fakcie się przekonam on wie już dziś hihi

Laski, też w pierwszej ciąży mówiłam że jedno po drugim. Później mi przeszło, a tu proszę, będzie całe półtora roku różnicy :p

reklama
Poziomki to prawda że dzieci się razem zabawia i można coś zrobić, ale moja Basia z tych dzieci high need wiec nie ogarnęła bym dwójki. Teraz trochę już starsza to może damy rade.
Persea my też mamy dwie skrzynie plus półki i na okrągło sprzątanie, przebieranie ******* i tez nie mogę ogarnąć. Do tego my jeszcze mieszkamy w jednym pokoju wiec masakra.

Do góry