reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
20160414_145333-1.jpg
dziewczynki drogie @poziomki w szczególności. Zwracam się do Ciebie bo czesto mowisz o organizacji. Moje życie to jeden wielki haos. Może masz jakies zlote rady, zeby ogarnac ten wszechobecny bajzel, ktorego fragment jest zalaczony na obrazku. Ja mam tylko jedno dziecko a jak sie rozmnoze jeszcze bardziej to nie bedzie gdzie stanac.:) no i pozostale dziewczyny napiszcie jak sobie radzicie

Załączniki

• 20160414_145333-1.jpg
    20160414_145333-1.jpg
    980,6 KB · Wyświetleń: 271
Persea[emoji23]gdzie tu bałagan [emoji12] moje maja 3 pojemniki na zabawki i półkę na książki. Zabawki zredukowaliśmy do minimum i co miesiąc wywalam wszystko co nie jest w pełni sprawne.
Mogą sie bawić ile i jak chcą ale przed snem musza posprzątać. Nie jest to trudne bo wrzucają zabawki do pojemników. Maja zakaz noszenia do pokoju picia i jedzenia. Nie daje im do zabawy rzeczy na zasadzie może sie do czegoś przyda.

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Ja mam 400 litrowa skrzynie na zabawki i wieczorem wszystko wrzucam. Moj dziec z wielkim zapalem przeszkadza mi w tym. Ale widze ze takie ladowanie do jednego pudla powoduje ze wiele zabawek, klocki jakies pudeleczka do ukladania sie rozpraszaja i nie nadaja do zabawy. Musze to posegregowac w jakies reklamowki. Zabawki to jeden z problemow ale przez to zle samopoczucie na poczatku ciazy wiele rzeczy zaniedbalam. Staram sie to troche ogarnac

reklama
Do góry