reklama
papcia
Mamunia Lenuśki
Ewelinka jak czujesz sie na siłach to jedz przeciez do Holandi nie pojedziesz wiejska drogą z mega dziurami żeby Cie wytrzęsło tylko autostradą.
Neilla najlepsza rada jak byłam w ciąży z Lena dotyczyła kąpieli tesciowa z babcia m stwierdziły ze raz na 2 tygodnie kąpielbw zupełnosci wystarczy i że mam sie nie wygłupiać z codziennym myciem. Natomiast moja babcia stwierdziła ze mam sie tylko pod prysznicem z góry na dół opłukiwać bo jak będe leżała we wannie to mi "tam" woda naleci i dziecko utopie. Także ten...
Ucho przechodzi samo z siebie za to plecy mnie boleć zaczeły echhh jak nie urok to....
Neilla najlepsza rada jak byłam w ciąży z Lena dotyczyła kąpieli tesciowa z babcia m stwierdziły ze raz na 2 tygodnie kąpielbw zupełnosci wystarczy i że mam sie nie wygłupiać z codziennym myciem. Natomiast moja babcia stwierdziła ze mam sie tylko pod prysznicem z góry na dół opłukiwać bo jak będe leżała we wannie to mi "tam" woda naleci i dziecko utopie. Także ten...
Ucho przechodzi samo z siebie za to plecy mnie boleć zaczeły echhh jak nie urok to....
ewelinka10425
Fanka BB :)
Papciarkowa, cudowne rady, usmiałam się i az mi lepiej
Straszą mnie bo kolezanka jednej ciotki pojechała tylko z Lublina do Warszawy i zaczęła plamic i poroniła. No ale to musiało przecież być coś nie tak skoro taka krótka podróż i coś takiego się stało...
Muszę przyznać, że dzięki temu jak się zdecyduje pojechac, a na siłach się czuje, to będę tylko bardziej to przeżywać.
Straszą mnie bo kolezanka jednej ciotki pojechała tylko z Lublina do Warszawy i zaczęła plamic i poroniła. No ale to musiało przecież być coś nie tak skoro taka krótka podróż i coś takiego się stało...
Muszę przyznać, że dzięki temu jak się zdecyduje pojechac, a na siłach się czuje, to będę tylko bardziej to przeżywać.
Taka_ja
"Złote rady" są the best !
Największą głupotą jaką słyszałam, to żeby nie zamoczyć sobie brzucha przy zmywaniu naczyń, bo dziecko będzie alkoholikiem Beka nie z tej ziemi
A ja siedzę w gotowości, bo jakoś wyjątkowo mdłości mi dziś przeszły na popołudnie.. a tak dobrze się cały dzień czułam Może za bardzo się najadłam, ale uwielbiam kopytka z sosikiem z wołowinki mniam
Fajnie, że wróciłyście na forum Piszcie dużo !
Największą głupotą jaką słyszałam, to żeby nie zamoczyć sobie brzucha przy zmywaniu naczyń, bo dziecko będzie alkoholikiem Beka nie z tej ziemi
A ja siedzę w gotowości, bo jakoś wyjątkowo mdłości mi dziś przeszły na popołudnie.. a tak dobrze się cały dzień czułam Może za bardzo się najadłam, ale uwielbiam kopytka z sosikiem z wołowinki mniam
Fajnie, że wróciłyście na forum Piszcie dużo !
papcia
Mamunia Lenuśki
Taka ja jak Ci zazdroszcze z tym jedzeniem ja zjem 2 kęsy i tak mi żołądek ściska jakby pół wieprza zjadła w piatek wesele w knajpie po rewolucjach geslerki a ja sobie pojde popatrzec na to jedzenie. Przed chwila zjadlam kawalek sernika i tak mnie wziely wymioty ze cala do przebrania bylam takze jedz za nas 2 te.kluseczki
neilaaa
@papciarkowa cholerka już już po kąpieli i na dodatek leżałam w wannie i co teraz??????
@Taka_ja umałam że śmiechu przez tego alkoholika :d
@Taka_ja umałam że śmiechu przez tego alkoholika :d
Taka_ja
@papciarkowa na dziś koniec jedzenia. Tylko mięta mnie interesuje aktualnie A jeść zaczęłam dopiero kilka dni przed świętami, więc nadrabiam stracone kilogramy
Taka_ja
Takie coś znalazłam
Najśmieszniejsze przesądy dla kobiet w ciąży
Niektóre zabobony są naprawdę śmieszne i można z nich boki zrywać. Polecam zwłaszcza tym ciężarówkom, które naprawdę bardzo się przejmują i denerwują. Poczytajcie, a na pewno humor wam się poprawi.
- Kobieta w ciąży, nie powinna ścinać włosów, bo dziecko będzie miało „ krótki rozum”.
- Nie można w ciąży farbować włosów, bo dziecko będzie rude.
- Nie wolno się depilować, bo dziecko będzie łyse.
- Jeżeli ciężarna będzie głaskała psa, to maleństwo będzie „kudłate”.
- Kobieta w ciąży nie powinna siadać po turecku, bo dziecko będzie miało krzywe nogi.
- Podczas zmywania naczyń przyszła mama musi uważać, aby nie oblać brzuszka wodą, bo dzidziusiowi grozi UWAGA! – alkoholizm.
- Nie wolno patrzeć przez wizjer, bo dziecko będzie miało zeza.
- Mamusia nie powinna patrzeć na słońce, bo potomek będzie się zanosił płaczem.
- Ciężarówka nie może słuchać w kościele zapowiedzi ślubnych, bo dziecko będzie głuche.
- Nie patrzeć na księżyc, bo maluch będzie łysy.
- Nie płacz, bo dziecko będzie płaczliwe.
Najśmieszniejsze przesądy dla kobiet w ciąży
Niektóre zabobony są naprawdę śmieszne i można z nich boki zrywać. Polecam zwłaszcza tym ciężarówkom, które naprawdę bardzo się przejmują i denerwują. Poczytajcie, a na pewno humor wam się poprawi.
- Kobieta w ciąży, nie powinna ścinać włosów, bo dziecko będzie miało „ krótki rozum”.
- Nie można w ciąży farbować włosów, bo dziecko będzie rude.
- Nie wolno się depilować, bo dziecko będzie łyse.
- Jeżeli ciężarna będzie głaskała psa, to maleństwo będzie „kudłate”.
- Kobieta w ciąży nie powinna siadać po turecku, bo dziecko będzie miało krzywe nogi.
- Podczas zmywania naczyń przyszła mama musi uważać, aby nie oblać brzuszka wodą, bo dzidziusiowi grozi UWAGA! – alkoholizm.
- Nie wolno patrzeć przez wizjer, bo dziecko będzie miało zeza.
- Mamusia nie powinna patrzeć na słońce, bo potomek będzie się zanosił płaczem.
- Ciężarówka nie może słuchać w kościele zapowiedzi ślubnych, bo dziecko będzie głuche.
- Nie patrzeć na księżyc, bo maluch będzie łysy.
- Nie płacz, bo dziecko będzie płaczliwe.
reklama