reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
@Rybki moja babcia jest najlepsza pod kazdym wzgledem własnie po prawie tygodniu proszeniu sie wszystkich w kolo zeby mi dali troche galartu przyniesli zadzwonilam do babci i stw ze moglam predzej zadzwonic ze mam ochote to by mi juz dawno zrobilajak ja ją kocham jutro poleci z rana do sklepu po kurczaczka i mi zrobi.
Generalnie nie przepadam za galartem ale teraz mam taka ochoteeee w piatek mi kumpela obiecala ze mi troche przyniesie bo robila do wczoraj nie dotarla jak zadzwonilam ja myszami nastraszyc przyniosla mi malutki kubeczek. Z jęzorem do pasa go dopadłam a tam same chrzęsci az mi sie płakać chciało... m jak zwykle miał polewke ze mnie ale jutro sie najem tyle ze bede wymiotowala z przejedzenia a nie od ciąży:-D:yes:

Hejka. I po.świętach. Pogoda dopisuje syniu zaskakuje ;) jakie mi wierszyki i opowiadania mówi to Szok
Niewiem.skąd to.bierze Pewnie. Przedszkola. W święta obzarlam.się jak swiniaka nawet gorzej. Ciągle jadłam byliśmy świecić Oczywiście potem.Spędziliśmy święta w domu z rodzinką
Dziś był odpust synek.dostał balona minionkach of Course jego ulubiony
Pies zaczął kulec na nogę podobno musiała gdzieś biegają naciągnąć ścięgna.
W święta miałam dzień kiedy miałam problem z równowaga w sensie jak chciałam.gdzieś iść do łazienki.do pokoju to tak jakby mnie znosilo czułam się jak kompletnie pijana jeden.dzień tak miałam uniesień.cotobylo
Za Tydzień w środę mam Genetyczne już się niemoderowany Doczekać. Jutro idę powtorzyc glukoze bo mój gin mówił że mam za wysoka ale idąc wtedy na.badania załamuje.gumę więc mówi że prawdopodobnie dlatego. Pozdrawiam was gorąca;) ps. Zdjęcia kołyska która robi dlamniemoj tata ;) i love him jest najlepszym tata Ever. I ja grubaaaaa

Załączniki

• IMG_20160328_134404.jpg
    IMG_20160328_134404.jpg
    282,4 KB · Wyświetleń: 134
  • kolyska-drewniana-serce-1432361886.jpg
    kolyska-drewniana-serce-1432361886.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 124
@stonka84 O masz ! Mój najbliższy sąsiad to dziadek po 70, siwiuteńki z licznym brakiem uzębienia :unsure:
To by mąż się zdziwił:-D:-D
Od dziś nie patrzę w jego stronę ! :D :rofl2::rofl2:

Nie wierzę że tak mi telefon poprawia pisownię muszę męża zmusić żeby wyłączył to cholerstwo bardzo Przepraszam

@Cherry90 PRZEPIĘKNA!!!!! Twój tata jest stolarzem?

Ja widzę że w październiku same "grubaski" urodzą maluszki :)
Tak jest stolarzem całe życie. Z maksiem też był plan zrobić ale wtedy mieszkałam z mężem na 30m i nie było miejsca a teraz to mi już kilkadziesiąt pomysłów dawał.Ale ten mi.się podoba najbardziej.

reklama
Papciarkowa padlam :-) haha

Mi tesciowa zabronila patrzec przez wijer bo dziecko bedzie mialo zeza :-) a I jak ja moge nosic lancuszek, dziecko obwinie sie pepowina :-)

Taka ja oooo powiem mezowi ze teraz tylko on zmywa naczynia :-)
Bede miala rude dziecko :-)
I do tego.placzliwe :-)
Ooo daczytalam o wizjerze :-)

Cherry zazdroszcze.kolyski

Do góry