reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Papciarkowa, wracaj do zdrowia :)

Ruda, co Ty się masz z tą szwagierką. Musisz Jej powiedzieć, że więcej szkody narobi dziecku, jak będzie przy Tobie takie głupoty gadać ;)

W ogóle boki zrywać te ciążowe przesądy :D

Cherry, słodka ta kołyska!

Lucky moja szwagierka uwaza ze jest najlepsza bo byla niania przez rok. Ona wie wszystko bo skonczyla 2 kierunki wiec co ja po maturze I studium moge wiedziec? Taki wredny typ czlowieka

To ciekawe jakie będzie Miała gadanie jak swoje kiedyś będzie mieć :p czy też taka madralinska będzie hehe
Bo dobrze zrozumiałam nue na jeszcze dzieci?
A mąż co na jej mądrości ??

Cherry kołyska przepiękna! :)
Dziewczyny a ja to nie dość że przy myciu garów mam mokry brzuch, to sąsiedzi po obu stronach alkoholicy!
Łohohoh!! haha
Drugi dzień nie wymiotuję, nie wiem czy się cieszyć czy się bać...

Cieszyc :-) tez chce kolyske. Cherry jakas ty mlodziutka
Młodziutka? A dziękuję w rym roku 26 lat;)

Ja z zawodu niania jestem.już 8 lat przed maksiem opiekowałam.się dzieckiem.od 4 miesiąca życia i wydawało mi się że wiem.wszystko a jak.urodziłam swoje dziecko to tak naprawdę nie wiedziałem.nic. Dopiero teraz mogę Powiedzieć że co nie co wiem ;)

reklama
Do góry