reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Papciarkowa, wracaj do zdrowia :)

Ruda, co Ty się masz z tą szwagierką. Musisz Jej powiedzieć, że więcej szkody narobi dziecku, jak będzie przy Tobie takie głupoty gadać ;)

W ogóle boki zrywać te ciążowe przesądy :D

Cherry, słodka ta kołyska!

Lucky moja szwagierka uwaza ze jest najlepsza bo byla niania przez rok. Ona wie wszystko bo skonczyla 2 kierunki wiec co ja po maturze I studium moge wiedziec? Taki wredny typ czlowieka

To ciekawe jakie będzie Miała gadanie jak swoje kiedyś będzie mieć :p czy też taka madralinska będzie hehe
Bo dobrze zrozumiałam nue na jeszcze dzieci?
A mąż co na jej mądrości ??

Cherry kołyska przepiękna! :)
Dziewczyny a ja to nie dość że przy myciu garów mam mokry brzuch, to sąsiedzi po obu stronach alkoholicy!
Łohohoh!! haha
Drugi dzień nie wymiotuję, nie wiem czy się cieszyć czy się bać...

Cieszyc :-) tez chce kolyske. Cherry jakas ty mlodziutka
Młodziutka? A dziękuję w rym roku 26 lat;)

Ja z zawodu niania jestem.już 8 lat przed maksiem opiekowałam.się dzieckiem.od 4 miesiąca życia i wydawało mi się że wiem.wszystko a jak.urodziłam swoje dziecko to tak naprawdę nie wiedziałem.nic. Dopiero teraz mogę Powiedzieć że co nie co wiem ;)

reklama
Do góry