reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Taka_ja, tyle dzieci, o matko! Szacun dla Twoich rodziców naprawdę chylę czoła!

Ja mam młodszego o 6 lat brata i muszę przyznać, że to za duża różnica. Jesteśmy z dwóch różnych światów i ani trochę się nie dogadujemy...

Nie kupowałam nigdy nic w happymum, skoro mają większą rozmiwrowke, to jest szansa, że coś na mój tylek wielki wejdzie :D

Magda, co to za tajemniczy sernik?

Ale cytat wkleiłam. Wybaczcie ale pisze z telefonu i ledwo mi internet dziala. Ja jestem jedynaczka. W czasach dziecinstwa, bylam traktowana jak ostatni okaz mamuta ;) kazdy mial rodzenstwo i czesto rok po roku. Teraz jest mnóstwo jedynakow. To moje jedynactwo zaczelo mi doskwierac w okolicach trzydziestki ;)

Persea mi moje jedynactwo coś koło 25 zaczeło przeszkadzać.
Narobilam sie jak osioł sernik zrobiony babka 3 kolorowa tez 6 blat do tortu mlodej sie piecze szynka dochodzi a ja padłam przy garnku z budyniem m musiał wziasc sprawy w swoje rece. Została mu karkówka do upieczenia i rolady śląskie do zrobienia. Tort dokończe na wieczór bo teraz nie mam już siły mrugać.

A co do mdłosci moj dzien wyglada +-tak:
Poranne zaparcia
Popoludniowe mdłosci
Wieczorno nocne rzyganko

Z tym ze od wczoraj rzyganko jest cało dzienne na przemian z reszta także ten w niedziele mam gosci wiec bedzie finezyjnie

Laseczki wy jak ambitnie dzialacie w kuchni :p ja mam lenia . robię tylko sałatkę na śniadanie i tyle dla nas 'trzech i pół' nie ma sensu więcej robić.
A propo pracy mężów jeszcze, mój Ł pracuje prawie codziennie wyjeżdża ok23 wraca 15... Idzie spać i tyle go mam. Dziś jeszcze nie wrócił.... Wspominał szefowi że jestem w ciąży i musi mi trochę pomóc ale kuzwa mówić jak do D... Jeszcze dziś znowu wyjeżdża ;(( mam nadzieję ,że jeszcze trochę i będzie nowa robota ;)
Nas jest trójka ja najstarsza, potem brat i na końcu siostra . między każdym różnica dwóch lat. ;-)

Ale wy pracowite tyle rzeczy juz gotowe u Was. Ja mam pieczenie z głowy na szczescie bo jade do rodziny i nic nie przygotowuje jutro mysle tylko zrobic chatkę (takie ciasto) ale bez pieczenia więc malo ambitnie;p moj maz tez ciagle w pracy niestety wiec marna pomoc zniego w domu, a jak nie w pracy to na budowie siedzi lub w garażu, ale jak juz sie wybudujemy to bede miala go wiecej dla siebie:) ja mam tylko siostre bliźniaczkę i byl okres ze mialausmy siebie dosc ale teraz to w ogien za soba:) marze o duzej rodzinie min. Trojce dzieci, ale z moimi problemami to ciesze sie ze choc jedno będziemy miec, a jak zdrowie pozwoli to i rodzenstwo kiedys dołączy:)

Nowojorskieego...moje kubki smakowe pytaja jaki to?

Magda to sernik pieczony bardzo długo w niskiej temperaturze razem z wodą, która krąży niczym para po piekarniku, w konsystencji nie jest jak klasyczny sernik tylko trochę jak mus :) w dodatku z jednego kilograma sera powstaje tylko jedna okrągła blaszka, a nie jak w klasycznym duża prostokątna :)

reklama
Ciążowa demencja?? Nie wiedziałam co to do wczoraj :oo: 2 dni szukam serwetki do koszyczka ze święconką , nie pamiętam gdzie ją wsadziłam, a na 100 % przyniosłam ją do domu ze sklepu..
Cóż, jeśli sobie nie przypomnę gdzie ją wcisnęłam, poświęcimy jajka na serwetce Merry Christmas :-D:-D

@papciarkowa oj nieciekawy ten Twój plan dnia:sorry: Oby szybko uciążliwości Ci minęły :yes:

Do góry