reklama
Wesoła Kobietka
Fanka BB :)
Witam z rana, z pracy nie umiem nic wiecej napisac, wiec tylko życzenia dla Magdy Wszystkiego najlepszego !!
Ciacho super, uwielbiam takie. Na bialej czekoladzie? Bo ja mam wersje z likierem kokosowym albo z biala czekolada.
Ciacho super, uwielbiam takie. Na bialej czekoladzie? Bo ja mam wersje z likierem kokosowym albo z biala czekolada.
neilaaa
Dzień dobry z rana
@larkaa my już od listopada mamy zaklepane Zante i jestem tak zdeterminowana że musimy pojechać bo ostatnio na takich wczasach byliśmy 6 lat temu po naszym ślubie, a za rok z maluszkiem raczej nie zdecydujemy się na takie wczasy.
@Ann_ znając życie to 20st. skończy się na 10 i deszczu ale liczę na trochę słońca i ciepełka bo juz mi tego bardzo brakuje
@Magda86Poznań Wszystkiego Najlepszego z okazji zmiany kodu !!! ale masz zdolnego męża
ale mi się dzisiaj znowu nic nie chceeeeeeeeeeeeeeee
@larkaa my już od listopada mamy zaklepane Zante i jestem tak zdeterminowana że musimy pojechać bo ostatnio na takich wczasach byliśmy 6 lat temu po naszym ślubie, a za rok z maluszkiem raczej nie zdecydujemy się na takie wczasy.
@Ann_ znając życie to 20st. skończy się na 10 i deszczu ale liczę na trochę słońca i ciepełka bo juz mi tego bardzo brakuje
@Magda86Poznań Wszystkiego Najlepszego z okazji zmiany kodu !!! ale masz zdolnego męża
ale mi się dzisiaj znowu nic nie chceeeeeeeeeeeeeeee
asik_
Magda86Poznań - dużo nas wyszło. My wzięliśmy taki wypasiony hotel dla dzieci z salą zabaw z kulkami, basenem, wielkim placem zabaw. Cenowo wychodzi sporo ale w Hiszpani byśmy zapłacili dwa - trzy razy tyle (za Filipa już płacimy praktycznie całość), Chorwacja też mocno podrożała. Ale tu bardziej o to chodzi że ja po prostu boję się w 6 miesiącu jechać za granicę - w samochodzie tyle godzin raczej nie wysiedzę, a boję się tych zmian ciśnienia w samolocie w tak zaawansowanej ciąży.
neilaaa
Cherry90
Hej.
Zaspalismy dziś do przedszkola...ale taktowanie jest jak się w nocy Ci chwilę na siku lata to potem się człowiek wzbudza zasnąć nie może a hak już zasnelam to wstałam ooo teraz.mój syn przeszczesliwy już zostałam wycalowana wyprzytulana i jestem najbardziej kochana matka na świecie!
Zaspalismy dziś do przedszkola...ale taktowanie jest jak się w nocy Ci chwilę na siku lata to potem się człowiek wzbudza zasnąć nie może a hak już zasnelam to wstałam ooo teraz.mój syn przeszczesliwy już zostałam wycalowana wyprzytulana i jestem najbardziej kochana matka na świecie!
larkaa
Magda wooow, ale masz zdolnego męża Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Persea kałuże to wielkie szczęście
lucky mnie jutro czeka pierwsze pobieranie krwi w ciąży, ale liczę na to, że nie będzie dużej kolejki
neila masz na myśli Zakintos?
anieok pod namiot w ciąży? Odważna!
Persea kałuże to wielkie szczęście
lucky mnie jutro czeka pierwsze pobieranie krwi w ciąży, ale liczę na to, że nie będzie dużej kolejki
neila masz na myśli Zakintos?
anieok pod namiot w ciąży? Odważna!
reklama