reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
dzięki za wsparcie dziewczyny :) ja sie dzisiaj zupełnie do niczego nie nadaję, nawet skupić się nie potrafię na robocie

A my idziemy z synkiem na spacer ... słonko tak pięknie świeci, że idziemy nad rzekę zobaczyć ... bo chłopaki na jutro rowery i rybki planują ;) a mi powiedzieli, żebym im jakieś dobre ciacho upiekła:D

Esthel powodzenia na wizycie !
Aria zazdroszczę spacerów u nas deszcz :(
Ja właśnie skończyłam pierożki robić i zaraz będę zabierać się za ich jedzenie ! Mdłości powoli odchodzą więc w końcu naciesze się jedzeniem :D

Aria mi też możesz upiec ;-) Ja ostatnio mam apetyt na ciasto (ogólnie to nie przepadam, więc teściowa się ucieszy) ale nie mam weny na pieczenie.

Super! Ciesze sie jak dziecko hehe . zapisuję się dzien po dniu jak się czuję, co 4 tyg wstawiamy zdjęcie jak się wygląda, zapisuję się wizyty, pytania do lekarza, wkleja zdjęcia usg . I jest dużo różnych ciekawostek dot ciąży i porodu :)

Załączniki

• 12782432_719898191485900_232300095_n.jpg
    12782432_719898191485900_232300095_n.jpg
    46,9 KB · Wyświetleń: 95
reklama
Magda! Wszystkiego najwspanialszego :* jako, ze ja i MartaDiablaWarta jestesmy z Poznania i lubimy słodkie także czekamy na adres :)))

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry