reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witam z rana, z pracy nie umiem nic wiecej napisac, wiec tylko życzenia dla Magdy Wszystkiego najlepszego !!:)
Ciacho super, uwielbiam takie. Na bialej czekoladzie? Bo ja mam wersje z likierem kokosowym albo z biala czekolada.

Magda sto lat spełnienia marzeń:biggrin2:

Lucky dasz rade trzymam kciuki

Ja zasnełam ok 5 i ledwo na oczy patrze ale musze sie rozbudzic bo za godzine wizyta:biggrin2:

Dzień dobry z rana :)

@larkaa my już od listopada mamy zaklepane Zante i jestem tak zdeterminowana że musimy pojechać bo ostatnio na takich wczasach byliśmy 6 lat temu po naszym ślubie, a za rok z maluszkiem raczej nie zdecydujemy się na takie wczasy.

@Ann_ znając życie to 20st. skończy się na 10 i deszczu :( ale liczę na trochę słońca i ciepełka bo juz mi tego bardzo brakuje

@Magda86Poznań Wszystkiego Najlepszego z okazji zmiany kodu !!! :) ale masz zdolnego męża :)

ale mi się dzisiaj znowu nic nie chceeeeeeeeeeeeeeee

Magda86Poznań - dużo nas wyszło. My wzięliśmy taki wypasiony hotel dla dzieci z salą zabaw z kulkami, basenem, wielkim placem zabaw. Cenowo wychodzi sporo ale w Hiszpani byśmy zapłacili dwa - trzy razy tyle (za Filipa już płacimy praktycznie całość), Chorwacja też mocno podrożała. Ale tu bardziej o to chodzi że ja po prostu boję się w 6 miesiącu jechać za granicę - w samochodzie tyle godzin raczej nie wysiedzę, a boję się tych zmian ciśnienia w samolocie w tak zaawansowanej ciąży.

Madzia wszystkiego najlepszego ;*

Ja to chyba bede oryginalna bo my na wakacje jedziemy pod Namiot w Bieszczady, ale my to tacy trochę dzicy ludzie z lasu jestesmy ;))

@asik_ a gdzie Wy jedziecie bo chyba nie doczytałam :)

@anieok jak superrrrr :) ja mojego męża już wiele razy namawiałam na wyjazd pod namiot ale nie daje się przekonać, ja wiele razy w dzieciństwie byłam pod namiotem z rodzicami na Mazurach :) a później obozy survivalowe w lesie z namiotem :D:D

Hej.
Zaspalismy dziś do przedszkola...ale taktowanie jest jak się w nocy Ci chwilę na siku lata to potem się człowiek wzbudza zasnąć nie może a hak już zasnelam to wstałam ooo teraz.mój syn przeszczesliwy już zostałam wycalowana wyprzytulana i jestem najbardziej kochana matka na świecie!

Magda wooow, ale masz zdolnego męża :) Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Persea kałuże to wielkie szczęście :)
lucky mnie jutro czeka pierwsze pobieranie krwi w ciąży, ale liczę na to, że nie będzie dużej kolejki ;)
neila masz na myśli Zakintos?
anieok pod namiot w ciąży? Odważna! :)

reklama
Do góry