reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witam z rana, z pracy nie umiem nic wiecej napisac, wiec tylko życzenia dla Magdy Wszystkiego najlepszego !!:)
Ciacho super, uwielbiam takie. Na bialej czekoladzie? Bo ja mam wersje z likierem kokosowym albo z biala czekolada.

Magda sto lat spełnienia marzeń:biggrin2:

Lucky dasz rade trzymam kciuki

Ja zasnełam ok 5 i ledwo na oczy patrze ale musze sie rozbudzic bo za godzine wizyta:biggrin2:

Dzień dobry z rana :)

@larkaa my już od listopada mamy zaklepane Zante i jestem tak zdeterminowana że musimy pojechać bo ostatnio na takich wczasach byliśmy 6 lat temu po naszym ślubie, a za rok z maluszkiem raczej nie zdecydujemy się na takie wczasy.

@Ann_ znając życie to 20st. skończy się na 10 i deszczu :( ale liczę na trochę słońca i ciepełka bo juz mi tego bardzo brakuje

@Magda86Poznań Wszystkiego Najlepszego z okazji zmiany kodu !!! :) ale masz zdolnego męża :)

ale mi się dzisiaj znowu nic nie chceeeeeeeeeeeeeeee

Magda86Poznań - dużo nas wyszło. My wzięliśmy taki wypasiony hotel dla dzieci z salą zabaw z kulkami, basenem, wielkim placem zabaw. Cenowo wychodzi sporo ale w Hiszpani byśmy zapłacili dwa - trzy razy tyle (za Filipa już płacimy praktycznie całość), Chorwacja też mocno podrożała. Ale tu bardziej o to chodzi że ja po prostu boję się w 6 miesiącu jechać za granicę - w samochodzie tyle godzin raczej nie wysiedzę, a boję się tych zmian ciśnienia w samolocie w tak zaawansowanej ciąży.

Madzia wszystkiego najlepszego ;*

Ja to chyba bede oryginalna bo my na wakacje jedziemy pod Namiot w Bieszczady, ale my to tacy trochę dzicy ludzie z lasu jestesmy ;))

@asik_ a gdzie Wy jedziecie bo chyba nie doczytałam :)

@anieok jak superrrrr :) ja mojego męża już wiele razy namawiałam na wyjazd pod namiot ale nie daje się przekonać, ja wiele razy w dzieciństwie byłam pod namiotem z rodzicami na Mazurach :) a później obozy survivalowe w lesie z namiotem :D:D

Hej.
Zaspalismy dziś do przedszkola...ale taktowanie jest jak się w nocy Ci chwilę na siku lata to potem się człowiek wzbudza zasnąć nie może a hak już zasnelam to wstałam ooo teraz.mój syn przeszczesliwy już zostałam wycalowana wyprzytulana i jestem najbardziej kochana matka na świecie!

Magda wooow, ale masz zdolnego męża :) Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Persea kałuże to wielkie szczęście :)
lucky mnie jutro czeka pierwsze pobieranie krwi w ciąży, ale liczę na to, że nie będzie dużej kolejki ;)
neila masz na myśli Zakintos?
anieok pod namiot w ciąży? Odważna! :)

reklama
Do góry