reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@papciarkowa nie chce się tu bawić w psychologa ale pomyśl czy nie zapętliłaś się w przekonaniu odnośnie tej "klątwy" rodzinnej. To, że u innych się tak stało nie znaczy, że i u ciebie musi tak być. W mojej rodzinie kobiety nie donosiły drugiej ciąży. Mam to w dupie. Ja donoszę :D

reklama
Dzięki dziewczyny za pomoc :) Chyba zadzwonię jutro do pani doktor, bo już sama nie wiem, czytałam m. in., że może chodzić o cynk, żelazo, wapń i inne.

Larkaa, zazdraszczam urlopu :) Ja wzięłam dwa dni, czwartek i piątek, żebyśmy nie spędzili całych Świąt w podróży do rodziny.

Persea, dobre podejście :tak:

lucky te 5 dni urlopu to liczę czwartek, piątek, sobota, niedziela i poniedziałek :) źle sprecyzowałam, 5 dni wolnego :)

Zazdroszcze wam wakacji :-) u mnie teraz juz trzecie w domu. Dwa lata temu mielismy wszystko zaplanowane I wyladowalam w szpitalu bo Jas chcial za szybko wyjsc. W zeszlym roku w wakacje mielismy remont I ja bylam po wycieciu woreczka. A teraz maz nie dostanie urlopu. Dopiero we wrzesniu a to za pozno juz. Chyba pojedziemy gdzies tylko na.weekend

esthle już pisałam że pewnie mam więcej co zazdrościć Wam choć do zazdrosny nie należę to mam na myśli ta pozytywną zazdrość.

Co do klątwy to mój się smieje że ma nadzieję to co mi kiedyś obiecał że się nie spełni, jak mnie poznał obiecywał mi trzech synów hahaha i ja się na to złapałam.
A z bliźniakami to u nas podobnie, mąż mnie pyta po usg, jedno czy dwa? -Jedno. - Uff :-D

U nas z synkiem jak u Ciebie Ann_

Ja pośrednicze w wynajmie apartamentów za granicą ale moje dziecko nie akceptuje ciepłej wody i gwarantowanej pogody, lubi Bałtyk i widok nas marznacych na plaży kiedy on tapla się w wodzie od rana do wieczora, stąd też jedziemy nad Bałtyk, może ktoś wybiera się w okolice Pobierowa w granicach od 20 czerwca do 15 lipca i ma ochotę na amerykańskie lody spacerując po chińskiej promenadzie to zapraszam :-)

Ale się napisałam dzisiaj, ale mąż ma urlop. Rano byłam u fryzjera, zrobiłam im obiad i leeeeże, śpię i leżę. Tyle wolnego nie miałam od 4 lat. Błogo!

reklama
Do góry