reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej Dziewczyny, melduję się po wczorajszych badaniach. OM zrównał się z USG - wyszło dokładnie 12tyg i 2 dni. Serce bije (tętno 169 o ile dobrze pamiętam), rączki i nóżki machają. Przezierność i kość nosowa w porządku. TD z USG wyszło na 02.10.2016 ale będzie cc więc koniec września się rozpakuje :)

Aria - wypoczywaj :)

reklama
Aria skoro męża nie ma... W związku z listą, ja czekam na niespodziankę, nie chce znać płci do końca jak w przypadku pierwszej ciąży, może kolorek jakiś unisex? :-)

Autostopowiczka, ja tylko żartowałam z tymi kolorami, Aria chyba tylko dla przejrzystości listy zrobiła dwa kolorki :) Ale jeśli faktycznie Aria będziesz później zaznaczać nas na błękitny i różowy, to dla Autostopowiczki trzeba będzie dać trzeci kolor :)

Aria, korzystaj z pobytu :D

Asik, gratulacje wizyty! :)

Drogie mamy i przyszłe mamy potrzebuję Waszej pomocy;) Piszę pracę licencjacką na temat stylu życia kobiet w ciąży . Dlatego właśnie zwracam się z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety . Czasu zostało mi niewiele a odpowiedzi ciągle nie wystarczająco.. Z góry dziękuje za poświęconą mi chwilę. Ankieta znajduję się w linku => Link do: Kwestionariusz dla kobiet w ciąży

No bardzo proszę, dla mnie ta niespodzianka tak samo ważna jak Wasze dziewczynki i chłopcy. Miałyśmy w innej grupie, trzeci kolor, był dla dziewczyn, które nie chciały znać lub nie dowiedziały się do końca z przyczyn technicznych :-) mnie lekarz zawsze mówił ; "mogę Pani powiedzieć? Tu się nie da nie zobaczyc" twardo trzymałem się do końca :-D

Hej
Cieszę się z waszych super wizyt. Gdzie tam do mojej Genetyczne 6 kwietnia akurat w Urodziny mojego męża.

Wczoraj uciekam chleb wszyscy pochłonęła w momencie...

Ja myślę nad świętami co zrobić co ugotować.
Dziś sądzimy Rzeruche maksio nie może się doczekać.

Załączniki

• DSC_1611.JPG
    DSC_1611.JPG
    942 KB · Wyświetleń: 100
Hej ... s ja zamiast korzystać i spać to się obudziłam i was nadrabiam.
Bardzo prawidłowo. Specjalnie jesteśmy grzeczne i mało piszemy, żebyś nie miała dużo zaległości ;)
perseanigra fajnie, że znalazłaś nianię, to na stałe czy tylko od czasu do czasu

Mój małżon grypę złapał. Mam nadzieję, że mi nie sprzeda :(
TO jest niania synka koleżanki. Już sie kiedyś Anią opiekowała, jak organizowałam ślub z chrzcinami bo wcześniej mieliśmy cywilny. No i tak myśle, żeby ze dwa razy w tygodniu ją podrzucić na trzy godzinki.

Od męża sie trzymaj z dala a najlepiej niech maseczkę kupi :)
No bardzo proszę, dla mnie ta niespodzianka tak samo ważna jak Wasze dziewczynki i chłopcy. Miałyśmy w innej grupie, trzeci kolor, był dla dziewczyn, które nie chciały znać lub nie dowiedziały się do końca z przyczyn technicznych :-) mnie lekarz zawsze mówił ; "mogę Pani powiedzieć? Tu się nie da nie zobaczyc" twardo trzymałem się do końca :-D
No ja bym musiała oczy zamykać na badaniach bo ledwo widziałam tam rączki czy nóżki ale pipkę to na każdym dokładnie pokazywała :D
Hej
Cieszę się z waszych super wizyt. Gdzie tam do mojej Genetyczne 6 kwietnia akurat w Urodziny mojego męża.

Wczoraj uciekam chleb wszyscy pochłonęła w momencie...

Ja myślę nad świętami co zrobić co ugotować.
Dziś sądzimy Rzeruche maksio nie może się doczekać.
D
Chyba muszę coś wypić żeby to do końca zrozumieć :D
A piekłaś w maszynce czy w piekarniku?

Ostatnia edycja:
Normalnie nie wierzę wczoraj piękne słońce a teraz zaczął proszyc śnieg !!! Szok ....
Ja właśnie pochłonęłam świeże cieplutkie bułeczki z maselkeim i szyneczka a do tego kubek gorącego kakao :) mniam

Cherry chlebek wygląda smakowicie.

PerseaNigra no właśnie się dziwiłam ze tylko kilka stron ;)

Larkaa czekam na ten przepis na domowe hamburgery :)

Hej dziewczyny, ja melduję się dziś pół żywa...wczoraj miałam tak silna migrenę, że z bólu prawie ryczałam..do tego wymiotowałam pół wieczoru... koszmar..byłam sama więc modliłam się, żeby maż już wrócił... zjadłam apap i po pół godziny już go zwymiotowałam ..masakra... teraz leżę i staram się jakoś przeżyć ranne mdłości.....mam nadzieję, że z fasolka jest wszystko ok....

reklama
Do góry