reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hej Dziewczyny, melduję się po wczorajszych badaniach. OM zrównał się z USG - wyszło dokładnie 12tyg i 2 dni. Serce bije (tętno 169 o ile dobrze pamiętam), rączki i nóżki machają. Przezierność i kość nosowa w porządku. TD z USG wyszło na 02.10.2016 ale będzie cc więc koniec września się rozpakuje :)

Aria - wypoczywaj :)

reklama
Aria skoro męża nie ma... W związku z listą, ja czekam na niespodziankę, nie chce znać płci do końca jak w przypadku pierwszej ciąży, może kolorek jakiś unisex? :-)

Autostopowiczka, ja tylko żartowałam z tymi kolorami, Aria chyba tylko dla przejrzystości listy zrobiła dwa kolorki :) Ale jeśli faktycznie Aria będziesz później zaznaczać nas na błękitny i różowy, to dla Autostopowiczki trzeba będzie dać trzeci kolor :)

Aria, korzystaj z pobytu :D

Asik, gratulacje wizyty! :)

Drogie mamy i przyszłe mamy potrzebuję Waszej pomocy;) Piszę pracę licencjacką na temat stylu życia kobiet w ciąży . Dlatego właśnie zwracam się z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety . Czasu zostało mi niewiele a odpowiedzi ciągle nie wystarczająco.. Z góry dziękuje za poświęconą mi chwilę. Ankieta znajduję się w linku => Link do: Kwestionariusz dla kobiet w ciąży

No bardzo proszę, dla mnie ta niespodzianka tak samo ważna jak Wasze dziewczynki i chłopcy. Miałyśmy w innej grupie, trzeci kolor, był dla dziewczyn, które nie chciały znać lub nie dowiedziały się do końca z przyczyn technicznych :-) mnie lekarz zawsze mówił ; "mogę Pani powiedzieć? Tu się nie da nie zobaczyc" twardo trzymałem się do końca :-D

Hej
Cieszę się z waszych super wizyt. Gdzie tam do mojej Genetyczne 6 kwietnia akurat w Urodziny mojego męża.

Wczoraj uciekam chleb wszyscy pochłonęła w momencie...

Ja myślę nad świętami co zrobić co ugotować.
Dziś sądzimy Rzeruche maksio nie może się doczekać.

Załączniki

• DSC_1611.JPG
    DSC_1611.JPG
    942 KB · Wyświetleń: 106
Hej ... s ja zamiast korzystać i spać to się obudziłam i was nadrabiam.
Bardzo prawidłowo. Specjalnie jesteśmy grzeczne i mało piszemy, żebyś nie miała dużo zaległości ;)
perseanigra fajnie, że znalazłaś nianię, to na stałe czy tylko od czasu do czasu

Mój małżon grypę złapał. Mam nadzieję, że mi nie sprzeda :(
TO jest niania synka koleżanki. Już sie kiedyś Anią opiekowała, jak organizowałam ślub z chrzcinami bo wcześniej mieliśmy cywilny. No i tak myśle, żeby ze dwa razy w tygodniu ją podrzucić na trzy godzinki.

Od męża sie trzymaj z dala a najlepiej niech maseczkę kupi :)
No bardzo proszę, dla mnie ta niespodzianka tak samo ważna jak Wasze dziewczynki i chłopcy. Miałyśmy w innej grupie, trzeci kolor, był dla dziewczyn, które nie chciały znać lub nie dowiedziały się do końca z przyczyn technicznych :-) mnie lekarz zawsze mówił ; "mogę Pani powiedzieć? Tu się nie da nie zobaczyc" twardo trzymałem się do końca :-D
No ja bym musiała oczy zamykać na badaniach bo ledwo widziałam tam rączki czy nóżki ale pipkę to na każdym dokładnie pokazywała :D
Hej
Cieszę się z waszych super wizyt. Gdzie tam do mojej Genetyczne 6 kwietnia akurat w Urodziny mojego męża.

Wczoraj uciekam chleb wszyscy pochłonęła w momencie...

Ja myślę nad świętami co zrobić co ugotować.
Dziś sądzimy Rzeruche maksio nie może się doczekać.
D
Chyba muszę coś wypić żeby to do końca zrozumieć :D
A piekłaś w maszynce czy w piekarniku?

Ostatnia edycja:
Normalnie nie wierzę wczoraj piękne słońce a teraz zaczął proszyc śnieg !!! Szok ....
Ja właśnie pochłonęłam świeże cieplutkie bułeczki z maselkeim i szyneczka a do tego kubek gorącego kakao :) mniam

Cherry chlebek wygląda smakowicie.

PerseaNigra no właśnie się dziwiłam ze tylko kilka stron ;)

Larkaa czekam na ten przepis na domowe hamburgery :)

Hej dziewczyny, ja melduję się dziś pół żywa...wczoraj miałam tak silna migrenę, że z bólu prawie ryczałam..do tego wymiotowałam pół wieczoru... koszmar..byłam sama więc modliłam się, żeby maż już wrócił... zjadłam apap i po pół godziny już go zwymiotowałam ..masakra... teraz leżę i staram się jakoś przeżyć ranne mdłości.....mam nadzieję, że z fasolka jest wszystko ok....

reklama
Do góry