reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
Co to tak wcześnie poszłyście spać? Ja nie wiem kiedy się położę. Popołudniowa drzemka mojej córy skończyła się o 21:30
luckychoice
Persea, ja nie śpię jeszcze. A właściwie już, bo dziś zadziałałam bardziej w trybie Twojej córci. Po 19 zasnęłam, wstałam pół godziny temu, zwymiotowałam i teraz czuję się jak nowo narodzona. Życzę Ci, żeby małej szybciej wyczerpały się baterie
Obolałym życzę, żeby przechodziły już te bóle jak najszybciej.
Papciarkowa, a Ciebie boli brzuch tak ciążowo czy żołądek? Nie wiem, czy coś przegapiłam wcześniej. No i życzę Ci (i nam i sobie również), żeby się nie powtórzyło z tymi wymiotami do dnia porodu
Obolałym życzę, żeby przechodziły już te bóle jak najszybciej.
Papciarkowa, a Ciebie boli brzuch tak ciążowo czy żołądek? Nie wiem, czy coś przegapiłam wcześniej. No i życzę Ci (i nam i sobie również), żeby się nie powtórzyło z tymi wymiotami do dnia porodu
bbubbka
Wy wieczorem nie śpicie a ja padlam o 22 i teraz juz spac nie moge z niecierpliwoscia czekam na wizyte
Wspolczuje wszelkich boli glowy, brzucha i zycze zeby szybko minely.
Lucky masz racje oby nas ominęły mdłości do konca porodu bo ta perspektywa jest przerażająca
Wspolczuje wszelkich boli glowy, brzucha i zycze zeby szybko minely.
Lucky masz racje oby nas ominęły mdłości do konca porodu bo ta perspektywa jest przerażająca
Jak juz małego odczepilismy od taty to był cały mój
Dzisiaj pewnie też jak wróci z pracy to Krystian się nie odklei teraz młody jeszcze śpi a ja zaraz pójdę cos wszamac bo zglodnielismy. .. jak to fajnie się tak tłumaczyć
Od czwartku tż ma wolne wie lc fajniej będzie bo tak czekamy aż wróci. A okolic nie zwiedzamy bo je dobrze znamy. E końcu ponad 3 lata tu mieszkaliśmy
Dzisiaj pewnie też jak wróci z pracy to Krystian się nie odklei teraz młody jeszcze śpi a ja zaraz pójdę cos wszamac bo zglodnielismy. .. jak to fajnie się tak tłumaczyć
Od czwartku tż ma wolne wie lc fajniej będzie bo tak czekamy aż wróci. A okolic nie zwiedzamy bo je dobrze znamy. E końcu ponad 3 lata tu mieszkaliśmy
larkaa
ann jak domowe hamburgery to tylko na własnych bułkach. Jak chcesz to Ci podam przepis na genialne bułki do hamburgerów, bardzo prosto się je robi
ala mi od kilku dni kawa w końcu smakuje, ale nie piję więcej niż jedną dziennie
perseanigra fajnie, że znalazłaś nianię, to na stałe czy tylko od czasu do czasu?
aria korzystajcie widziałaś może moje wcześniejsze pytanie? Pytałam czy to prawda, że w szkołach jest dużo dzieci pochodzenia arabskiego.
Odnośnie perystaltyki to ja nie narzekam póki co.
Mój małżon grypę złapał. Mam nadzieję, że mi nie sprzeda
ala mi od kilku dni kawa w końcu smakuje, ale nie piję więcej niż jedną dziennie
perseanigra fajnie, że znalazłaś nianię, to na stałe czy tylko od czasu do czasu?
aria korzystajcie widziałaś może moje wcześniejsze pytanie? Pytałam czy to prawda, że w szkołach jest dużo dzieci pochodzenia arabskiego.
Odnośnie perystaltyki to ja nie narzekam póki co.
Mój małżon grypę złapał. Mam nadzieję, że mi nie sprzeda
reklama
Larkaa po pierwsze ja chcę przepis na domowe hamburgery
Odnosząc się do twojego pytania powiem ci ze u Krystka w przedszkolu raczej większość to norwedzy ... Miał jedną czaenulke w grupie A w innych byli jej bracia i ona była jego ulubioną koleżanka. Arabów czy innych takich to akurat nie hylo o dziwo. Ale oni raczej w większych miastach są. Także to Rodowici norwedzy tak potraktowali mojego syna.
Odnosząc się do twojego pytania powiem ci ze u Krystka w przedszkolu raczej większość to norwedzy ... Miał jedną czaenulke w grupie A w innych byli jej bracia i ona była jego ulubioną koleżanka. Arabów czy innych takich to akurat nie hylo o dziwo. Ale oni raczej w większych miastach są. Także to Rodowici norwedzy tak potraktowali mojego syna.