reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Jej jak ja bym chciała wstać i posprzątać :-) Ale no naprawdę nie mam sił :-( mam ogromną nadzieję, że te mdłości naprawdę mijają koło 12tc.... może też wcześniej już zaczynają ustawać co????? :-) :-) :-) :-)

reklama
Uff mam dzisiaj trochę luźniejszy dzień, nareszcie :)

@Aria1010 jakie drożdżówki! mniam, nie masz litości kobieto ;) miłego pobytu w norge! doczytałam że jesteś już na miejscu :)

@tekila85 trzymam kciuki za Ciebie ale wiesz że jest % kobitek co męczy się dłużej? :) oby u Ciebie było inaczej

moja mam opowiadała mi że ona wymiotowała do samego końca ciąży, masakra co kobiety muszą znosić w ciąży. jednak nie bez powodu to kobiety zachodzą w ciążę, mężczyźni pewnie umieraliby masowo w okolicach 5tc przy naszych objawach :D

ja dalej jestem notorycznie zmęczona. całe szczęście małż mi pomaga ogarniać dom. tylko gotowanie mi nie przeszkadza, non stop bym coś pichciła

nie wytrzymałabym gdybym nie znała płci :) ale ja jestem taki typ ;) zazdroszczę wytrwałości
@neilaaa widziałam że się ujawił chłopiec na usg :) szybko poszło nie? ale Ty chyba tak czułaś, prawda?

@esthle właśnie wręcz odwrotnie :) miałam przeczucie na dziewczynkę bo w tej ciąży czuję się źle, ciągle jestem zmęczona, spać mi się chce non stop i ogólnie inaczej ją znoszę niż poprzednio z Maksiem, ale okazuje się ze to żaden wyznacznik :D Ty kiedy masz prenatalne ? może Cnota też już coś tam wypatrzy :)

@tekila85 kiedyś na pewno minął, ja jestem już w 13tc ale jeszcze czasami mnie pomęczą mdłości jednak muszę stwierdzić że jest już lepiej niż ok. 10 tc.

@neilaaa kurcze a ja mam dokładnie jak ty... ciąża przy Krystian ie nie licząc krwiaka na początki wzorowa żadnych mdlosci dobrze się czułam i wogole ... a teraz oprócz braku wymiotów juz wszystko mi było ;) no i tym razem plam implant miałam a w 1 nie ..... wiec tak gdzieś w środku nastawiam się na dziewczynkę i mam nadzieje ze moje przeczucie się sprawdzi ;) a twój wpis mi trochę tego przekonania zabrał ;)

Zresztą jeśli teraz tez będzie chłopak to będzie potwierdzenie "klątwy M..........ch " heheheh mój tata ma samych braci a sam ma same córki ... 0oki co ma dwóch wnuków wiec mam nadzieje ze przelamie schemat :D zresztą mama chce zostać w końcu babcia ;)

Też nie wyobrażam sobie nie wiedzieć do samego końca i najchętniej już bym poznała płeć :-) ale lekarze powinni uszanować jak matka nie chce wiedzieć!

My z moim mężem sie śmiejemy ze 80% osób które znamy maja dwójkę dzieci tej samej płci, mało jest parek [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

No mój Damian jest akurat z tzw parki. Ma młodsza siostre wiec trzymam kciuki żeby u nas tez parka się trafiła ... no ale co się nie trafi najważniejsze żeby zdrowe było.

Esthle ale się ubawiłam tymi zgonami mężczyzn :-) :-) święta racja :-)

Mój maż generalnie jest rozczarowany, że to nie bliźniaki :-) :-) więc mam nadzieję, że będzie to córka :-) niech się facet ucieszy :-) :-) oczywiście wiadomo, że mną być przede wszystkim zdrowe :-) Ale pomarzyć dobra rzecz :-) :-)

reklama
Esthle, to i za mnie trzymaj kciuki. Też myślałam, że w okolicy 12t będzie lepiej, a tu wczoraj przed snem dwa razy przytulałam kibelek, a nad ranem znów to samo. Jestem wymęczona tym i notorycznie głodna. Na szczęście waga utrzymuje się na tym samym poziomie.

Heh, a co do facetów święta racja :D

Do góry