reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Larkaa chętnie zapisze, ale w pieczeniu bułek to ja niezbyt dobra.

Autostopowiczka mój gin w pierwszej ciąży bez żadnego pytania ani ostrzeżenia wypalił, że na pewno chłopiec. Niby chciałam wiedzieć, ale nie było to za fajne w moim odczuciu.
Mam też taka koleżankę co do końca nie poznali płci. Pierwsza dziewczynka wyszła, a teraz w kwietniu poród też nie znają płci, :-)

Ohhhh mój telefon sobie sam poprawia słowa haha Przepraszam
U mnie okropna pogoda zimno ponuro Deszczowo.

Mam górę sprzątania dziś i tak od 8 rano mówię sobie ze juz zaraz się za to biorę jak Narazie ciężko mi to idzie to chyba ta pogoda

A ja w czwartek albo piątek upieke drożdżówki.
Tu pokazuje te które upirklam ostatnio jk u tż byłam

Załączniki

• 2016-03-22 10.41.19.jpg
    2016-03-22 10.41.19.jpg
    256,2 KB · Wyświetleń: 95
@larkaa ja też che przepis !!! zamieść w wątku kulinarnym :) i dokładnie niech mąż

@Aria1010 jeszcze właśnie miałam skomentować tą sytuację w przedszkolu .... to się w głowie nie mieści, ale nie dziwię się że wróciłaś bo ja też nie zniosłabym tego jakby Maks powiedział że ma takie dzieci w przedszkolu. Niestety nie ma się co oszukiwać u nas w Polsce też jest rasizm bo koleżanka ma córkę z czarnoskórym mężem i musiała wyjechać do Anglii bo w szkole była tragedia.

@asik gratki :)

@Autostopowiczka też chciałam niespodziankę ale z tym postanowienie wytrzymałam do 12 tc :D:D

A ja na Wielkanoc piekę tylko babkę (ma ktoś fajny sprawdzony przepis na wilgotną babę ? ) bo wszystkie ciasta piecze mama, zrobię jakąś sałatkę i gotuję żurek :)

Przepis na bułeczki wrzucę jak wrócę do domu :)

neilaa ale w miejscowości, gdzie mieszkam mamy bardzo dużo Koreańczyków i się świetnie zaadoptowali. Moja córa na okrągło chodzi z jakąś dziewczynką o imieniu Saul o ile dobrze piszę, tolerancja jest u nas 100%.
W swojej podstawówce miałam siostry bliźniaczki czarnoskóre i one z kolei były atrakcją - każdy chciał się z nimi przyjaźnić :)
Nietolerancja to owszem jest u nas teraz, ale polityczna - nastąpił taki podział Polski, że w szoku jestem.

aria jakie piękne bułeczki, chętnie bym zjadła... :)
tekila współczuję, zdrówka życzę!

Moja koleżanka do samego końca miała mieć dziewczynkę i urodził się chłopak :D

Z nietolerancja to ciężki temat, ale wydaje mi się, że dzieci zazwyczaj nie widzą problemu do póki ktoś inny im tego nie wskaże. Moje dziecko ma kontakt z dziećmi niepełnosprawnymi ruchowo lub z zespołami np. Downa i on na to nie zwraca uwagi... ale spotkałam się z sytuacjami jak pewna mama zabroniła na placu zabaw dołączyć swojej córce do rzucania piłką pomiędzy moim Filipem i dziewczynką na wózku inwalidzkim.... przykra sprawa.

Co do ciast - ja zazwyczaj piekę z Link do: Kwestia Smaku | Wyjątkowo na co dzień! - zawsze mi wszystko wychodzi :)

Aria super ze juz razem

Ann daj troche tego slonca bo u mnie leje od rana

Autostopowiczka I wytrzymasz tak do konca? Ja juz bym chciala wiedziec :-)
Ja lezalam w szpitalu przyszla dziewczyna zaplakana bo lekrz jej sam powiedzial a ona tak bardzo niechciala wiedziec. Szkoda mi jej bylo

Tekila biedna ty. Tule mocno

Neilaaa babka z majonezem. Nie mam przepisu, bralam z neta ale smakuje jak ta z olejem a jest bardzo miekka I wilgotna

Gratuluje wizyt I trzymam kciuki za dzisiejsze

Autostopowiczka - ja bym chciała mieć tyle samozaparcia żeby nie wiedzieć :D
ja już bym chciała wiedzieć w moim przypadku że to dziewczynka będzie :p

reklama
Ja tam chcę wiedzieć kto mieszka w moim domku ;-)

Moja koleżanka czekała na chłopca i wyszła dziewczynka, dobrze że mąż był, bo mówiła, że nie wierzyła a niby na USG siurek był ;-)

Mąż kiedyś robił babke właśnie z majonezem i była mokra i pyszna, brał przepis pierwszy lepszy z Neta.

ARIA, te drożdżówki mniam!

Życzę Wam, żeby te męczące mdłości już Wam zaczęły mijać. U mnie leci 12. Tydzień i jrsdyeo wiele lepiej.

Dzieci nie widzą inności swoich rówieśników, to dorośli otwierają im oczy na to. Mądry rodzic przy dziecku nie będzie wyrażał się źle o osobach, które po prostu są inne. A takie upokarzanie dziecka z ZD i zabieranie swojego, bo może się "zarazi" świadczy tylko o głupocie i prtostactwie.

Mezus obiecał jutro dzień pucowania, znowu wpadnie czyste słoneczko do pokoju, bo okna wołają już o szmatę...

Udanych wizyt!

Do góry