reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nie ... w sumie jak nam zaczął się skarżyć to już za późno było. Była szybka decyzja bo on jako 7 latek musiał zacząć szkole a nie chcieliśmy dziecku wody mózgu robić i przenosić go to tu to tam... zresztą w naszym rejonie była tylko ta jedna szkoła. A przeprowadzka nie wchodziła w grę. Bo tam gdzie tż mieszka mamy stosunkowo tani wynajem bo norwegia to bardzo drogi kraj ..

reklama
Aria, miłego lotu. Dzieci potrafią być okrutne niestety...

Cora miała iść dziś do żłobka po 2 tygodniach choroby ale chyba mamy powtórkę z rozrywki i zamiast do dzieci idziemy do pediatry nosz kurde...
W planach mamy jeszcze oglądanie domu bo jesteśmy na kupnie, także ruch w interesie na całego.

Powodzenia dziewczyny na prenatalnych, będzie dobrze u wszystkich na bank :).

Aria przyjemnego lotu :)

Neilaa, Liv powodzenia !! &&

Virtuti zdrowka dla córki!

Ja w pracy, ale jakas nieprzytomna, głowa mnie boli. Mała wpakowala nam sie dzis do lozka i niewyspana jestem.

Aria spokojnego lotu ;)

Dziewczyna wizytujacym powodzenia na badankach zycze :*

My juz wrocilismy z gor, pogoda nam dopisala ale w pierwsza noc Mala dostala prawie 40 stopni goraczki... Takze jechalismy do najblizszego szpitala i urlop pod znakiem choroby byl.
Moje mdlosci sa juz tak na potege intensywne ze wszystkiego mi sie odechciewa. Zazdroszcze dziewczyna z poczatku miesiaca ze wam juz mija. Ja mam wrazenie ze to sie nigdy nie skonczy.

A dziś kisimy sie w domu. Mala na antybiotyku, Mlodego tez do przedszkola nie puscilam, takze w domu mam armagedon :)

anieok, ale Wam się trafiło z tymi chorobami, współczuję :(
aria szkoda gadać, a powiedz mi jakiej narodowości miał dzieci w klasie? Bo dużo się słyszy o tym, że połowa dzieci w Skandynawii jest pochodzenia arabskiego. Spokojnego lotu życzę!
virtutti zdrowia dla córeczki życzę!
perseanigra z tymi maszynkami do chleba to problem jest najczęściej tego typu, że mąka jest niedokładnie wymieszana a do tego urządzenie mieszające jest w środku chleba i potem ponad połowa chleba jest z dziurą w środku. Co kto lubi, ale wśród moich znajomych raczej się to nie przyjęło, każdy piekł dużo na początku, a potem ludzie rezygnowali. Już lepiej w normalnie formie zrobić i piec w piekarniku. Ja mam automat akurat ze średniej półki, kosztował coś koło 200 zł.
Wesoła kobietka, witam w gronie nieprzytomnych w pracy :)

Udanych wizyt dziewczyny!!!

reklama
Aria udanej podrozy!! Oby nie byla męcząca!!
Liv, neilaa udanej wizyty proosimy o szczegółowe relacje z wizyt musze sie przygotowac na jutrzejsza tez mnie zrzera stres, ale próbuje go odgonić:)

Do góry