reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

szczerze to jeszcze tego nie widze i nie wiem jak to bedzie... bedziemy latac nawzajem do siebie... raz ja z dziecmi raz on...
nie planowalismy kruszynki wiec i nie planowalismy wychowywania takiego malenstwa osobno... ale dopoki sie nie wybudujemy nie wroci do PL ... ciezko bedzie ale czasem tak bywa... coś za coś nawet nasz 7 letni synek to rozumie... bo jest naprawde dzielnym malym mezczyzną....

reklama
No nie wyrobię z tymi ocenami postów. Ledwo dziś o tym pisałam, a przed chwilą przy przewijaniu ekranu kliknęłam przy poście Ann, jakąś ocenę "stare" :D Nie bierz tego do siebie, już cofnęłam :p

Aria, dobrej podróży, no i zdawaj nam relację, oczywiście bez pikantnych szczegółów wizyty :p :)

Aria wiem że czasami trzeba się poświęcić, to trudne i wymaga odwagi i siły. A na jakim etapie jest budowa?

Luckychoice ja tylko z apki korzystam więc i tak nie widzę hehe. Czasami wejdę na kompa i tam patrzę że coś się pojawiło, ale totalnie nir ogarniam o ci chodzi. Więc luzik. Jak było pisane nie zwracam na to uwagi :-)

@Ann niestety ale dopiero wybieramy projekt i jesli sie uda to ruszymy latem wiec troche to potrwa... zylismy juz ja w pl on tam jak maly mial 1,5 roku wiec wiemy z czym to sie je... a teraz jest nam łatwiej o tyle ze nie mamy po 21 lat tylko po te prawie 28 i wiec i doroslej d tego podchodzimy... cale lato spedzimy razem a poznij rozplanujemy to tak zeby jak najczesciej sie widywac... wiadomo tak zeby oszczedniej bylo bo budowa pewnie bedzie pochlaniac kupe kasy:/

my dopiero 8 miesiecy temu z mlodym wrocilismy stamtad... dlatego wczsesniej sie nie budowalismy w pl bo plany bylyu zeby tam zopstac ale syn tam cierpial z powodu podlych dzieci... przepraszam za okreslenie ale tak - rasistow:/ bo sluchanie w przedszkolu tekstow typu nie bedziemy sie bawic z tobo ty polaku... no to sorry ale jak nam dziecko zaczelo histerie urzadzac ze nie pojdzie tam do szkoly i dlaczego nie chcemy mu pozwolic wrocic do polski ... to spakowalam sie i wrocilam... a to ze dziecko chcialo wrocic majac swiadomosc ze bedzie rzadko tate widziec mowi samo za siebie :(

Aria przykre to co synek musiał słuchać. Zrozumiałe to, a to z takim stażem na pewno się jakiś ułoży wam trzymam kciuki żeby jak najszybciej się udało to co planujecie. Puki co baw się dobrze i korzystaj ;-)

Tekila takie uklucie szpilka w kroku jakby? Mialam kilka razy przez chwile. Szukalam o tym na necie ;p i jak nuz któraś dziewczyna napisala, podobno tak może być ;)

Aria to niefajnie z tym traktowaniem przez inne dzieci. Na pewno nie jest Wam łatwo tak żyć na odległość. Moja przyjaciółka też tak ma z mezem, ze on jest za granica a ona z dziecmi wrocila kilka lat temu, ale bedzie juz wracal.

reklama
Do góry