reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

szczerze to jeszcze tego nie widze i nie wiem jak to bedzie... bedziemy latac nawzajem do siebie... raz ja z dziecmi raz on...
nie planowalismy kruszynki wiec i nie planowalismy wychowywania takiego malenstwa osobno... ale dopoki sie nie wybudujemy nie wroci do PL ... ciezko bedzie ale czasem tak bywa... coś za coś nawet nasz 7 letni synek to rozumie... bo jest naprawde dzielnym malym mezczyzną....

reklama
No nie wyrobię z tymi ocenami postów. Ledwo dziś o tym pisałam, a przed chwilą przy przewijaniu ekranu kliknęłam przy poście Ann, jakąś ocenę "stare" :D Nie bierz tego do siebie, już cofnęłam :p

Aria, dobrej podróży, no i zdawaj nam relację, oczywiście bez pikantnych szczegółów wizyty :p :)

Aria wiem że czasami trzeba się poświęcić, to trudne i wymaga odwagi i siły. A na jakim etapie jest budowa?

Luckychoice ja tylko z apki korzystam więc i tak nie widzę hehe. Czasami wejdę na kompa i tam patrzę że coś się pojawiło, ale totalnie nir ogarniam o ci chodzi. Więc luzik. Jak było pisane nie zwracam na to uwagi :-)

@Ann niestety ale dopiero wybieramy projekt i jesli sie uda to ruszymy latem wiec troche to potrwa... zylismy juz ja w pl on tam jak maly mial 1,5 roku wiec wiemy z czym to sie je... a teraz jest nam łatwiej o tyle ze nie mamy po 21 lat tylko po te prawie 28 i wiec i doroslej d tego podchodzimy... cale lato spedzimy razem a poznij rozplanujemy to tak zeby jak najczesciej sie widywac... wiadomo tak zeby oszczedniej bylo bo budowa pewnie bedzie pochlaniac kupe kasy:/

my dopiero 8 miesiecy temu z mlodym wrocilismy stamtad... dlatego wczsesniej sie nie budowalismy w pl bo plany bylyu zeby tam zopstac ale syn tam cierpial z powodu podlych dzieci... przepraszam za okreslenie ale tak - rasistow:/ bo sluchanie w przedszkolu tekstow typu nie bedziemy sie bawic z tobo ty polaku... no to sorry ale jak nam dziecko zaczelo histerie urzadzac ze nie pojdzie tam do szkoly i dlaczego nie chcemy mu pozwolic wrocic do polski ... to spakowalam sie i wrocilam... a to ze dziecko chcialo wrocic majac swiadomosc ze bedzie rzadko tate widziec mowi samo za siebie :(

Aria przykre to co synek musiał słuchać. Zrozumiałe to, a to z takim stażem na pewno się jakiś ułoży wam trzymam kciuki żeby jak najszybciej się udało to co planujecie. Puki co baw się dobrze i korzystaj ;-)

Tekila takie uklucie szpilka w kroku jakby? Mialam kilka razy przez chwile. Szukalam o tym na necie ;p i jak nuz któraś dziewczyna napisala, podobno tak może być ;)

Aria to niefajnie z tym traktowaniem przez inne dzieci. Na pewno nie jest Wam łatwo tak żyć na odległość. Moja przyjaciółka też tak ma z mezem, ze on jest za granica a ona z dziecmi wrocila kilka lat temu, ale bedzie juz wracal.

reklama
Do góry