reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej! Staram sie Was ciagle nadrabiac :-) ale codziennie chodze do pracy, a po niej padam na twarz, a jeszcze coreczka w domu - to tak do konca odpoczac sie nie da :-)
Chciałam tylko poinformowac ze bylam dzis na wizycie ... dzieciatko ruchliwe, machalo nozkami, raczkami ... cudowny widok :-)
Gratulacje, extra :)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyte.

Witam sie z kawka I sniadaniem. Jeszcze w lozku :-)
Zaraz sie zbieram I na.15 do.szkoly. Kto mnie namowil.na.kolejny kierunek :-[
Ciesz się, że masz z kim malucha zostawić. Ja od prawie półtora roku nie rozstaje się z moją córą i czasem psychika siada.
Laski czy wy tez macie takie problemy ze spaniem? Ja to sie krece wierce jak juz zasne to za chwile sie budze mdlosci mam nawet w nocy caly czas mi duszno oszaleć idzie.
A co do libido ja tez mam mega ale jakos tak sie cykamy. Wy tak normalnie sie kochacie bez oporu?Pytam powaznie bo ja juz wytrzymac nie moge
Śpię kiepściutko. Najbardziej mi się chce jak nie mogę :) W zasadzie bez oporu tylko w odpowiednich pozycjach, coby dzidziolka nie zgniatać :)
Dziewczyny ja po wizycie.wszystko ok maluszek rosnie .a jak sie wiercil hehe.serduszkojak dzwon bilo .to juz 10tydz .jutro wrzuce wam zdjecie z usg .jak tak porownuje usg z 7tyg a teraz zoznica nie samowita .widac glowke raczki nozki jestem przeszczesliwa.kolejna wizyta 6 kwietnia juz nie moge sie doczekac .zabralam z soba dzisiaj mezulka ale nie stety nie zobaczyl dzidzi lekaz robil mi usg dopochwowo .powiedzial ze na nastepna wizyte zabrac meza to zobaczy.
Super! :) Mój tam bywał na dopochwowych. Nie wiem w czym problem :)
Ja mam doła totalnego.Przez to że to pierwsza ciąża i nie wiedziałam że może być aż tak źle te ciągle mdłości zawroty głowy podczas chodzenia mnie wykoncza. Podziwiam Was dziewczyny że dajecie radę bo ja już mam dość a to pewnie dopiero początek.
Też mam doła czasem, bo nie da się odpocząć przy dziecku. Ale w ciąży są też fajne chwile. Jak poczujesz ruchy i w ogóle. To jest Twój ostatni moment luzu. Wierz mi, jak pojawia się dziecko, świat się zmienia niesamowicie. Żadne słowa tego nie opiszą.

reklama
Chciałabym cieszyć się tą ciążą bo w końcu tak długo na nią czekałam. Mam tylko nadzieję że miną te mdłości kiedyś i trochę odsapnę.

Marlenka, super, że wszystko dobrze z maleństwem, czekamy na fotkę :)

Nie pamiętam, czy pojawił się już ten temat, czy to ja coś w internetach czytałam, jak coś to wybaczcie powtórkę. Dziś leżałam na łóżku i znienacka kichnęłam. Na jakieś 2-3 sekundy w podbrzuszu poczułam taki ból, jakby mi się cośtam przerwało na pół. :szok: Coś o tym czytałam, że to przepracowane więzadła macicy tak reagują, dlatego nie sieję paniki :) Ale z ciekawości spytam, któraś z Was też miała takie doświadczenie?

reklama
Do góry