reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Cześć dziewczyny :)

Niuniaczu, gratulacje serduszka!

Liv, Joani, zazdroszczę libido :) U mnie ostatnio żałośnie z tym, ale to tak jak pisała Ann, ciągłe mdłości nie idą w parze z amorami...

Marzycielka, super, że wyniki krzepiące. Daj znać, jak oceni je lekarz.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach! :) Wrzucajcie zdjęcia maluchów :tak:

U mnie kolejny dzień walki z chorobą i kolejny, w którym objawy mdłościowe osiągają apogeum. Praktycznie wszystko jest takie błeee :rofl: Mąż wczoraj kupił mi mrożone maliny i kolejne zapasy truskawek, to wlewam w siebie koktajle, czasem dodaję banana, żeby było bardziej treściwe. :) Dla męża gotuję kapuśniak na raty, dodaję coś i uciekam od garnka :D

reklama
STRASZNE! Dziecko w 24. tygodniu ciąży przeżyło aborcję, ale nikt nie chciał go ratować! Lekarze nie podjęli prób reanimacji. JEst film na neccie jak się wypowiadają lekarze z tego szpitala

Widziałam tą wiadomość wczoraj... Tragedia!
Popłakałam się jak małe dziecko!
Kurcze, dziewczyny tu tracą dzieci i przeżywają, a taka pójdzie i usunie w 6! miesiącu...
A ci lekarze,,, brak słów :(

reklama
@justjestem ja na ostatnim usg widziałam już Bąbla jak majtał rączkami i nóżkami :) widać było wyraźnie serducho i pulsującą pępowinę. to był 9w3d, wrzucam foto do odpowiedniego wątku :) na fotce tak dobrze tego nie widać, na usg widać za to ruchy doskonale :)

@PerseaNigra mnie bardzo przeszkadza stanie w kolejkach teraz... w zaawansowanej ciąży zawsze ktoś przepuści w kolejce bo wiadomo, widać. a teraz czuję się fatalnie, zakupy się same nie zrobią a nic nie widać...

U mnie znowu festiwal mdłości, ileż można, już ledwo żyję. nie odrzuca mnie od chleba/chałki z masłem i owoców, reszta szkoda gadać.

Kupiłam ciążowe spodnie w h&m i jestem bardzo zadowolna, wreszcie komfort na codzień, już mnie to rozpinanie guzików dobijało :)

Do góry