reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Luckychoice ja na poczatku nie wiedziałam, ze tak jest jak kichnęłam myslalam, ze cos urwalam, pozniej poczytałam i ze to normalne, ale na wszelki wypadek jak kicham podkulam nogi :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Lucky, tez tak mam. Pytalam poloznej, bo myslam, ze mi cos wyskoczy przy kazdym kichnieciu i faktycznie sa to wiezadla.

Lubię to forum, dużo ciekawych inf mozna zaczerpnąć. Też mam podobne odczucia jak kaszle, kicham i parę razy się wystraszylam że coś nie haloo.. A tu proszę nie ja jedna,i to nic niepokojacego

Persea moj synek to oczko w glowie tatusia. Maz czesto jak ma.wolne I nie ma nic do zrobienia zabiera malego na spacer zebyn.mogla sie wyspac :-) jak ide do szkoly to zostaje z Jasiem.I dwojka dzieci mojej przyjaciolki :-) tylko moj maz jest taki ze im wiecej dzieci to on jest bardziej szczesliwy:-)

Gratuluje wizyt :-)

Apropo dziwnych dolegliwosci mnie dzisiaj zlapal bol taki.jak.kolka w.lewym jajniku i nie bardzo puszcza teraz ten bol przeniosl sie powyzej pępka ciezko mi sie wyprostowac wzielam 3 magnezy i.nic wiec sie poddalam i łyklam nospe.
Miala któras z was taki dziwny bol?

reklama
Hihi jk to nie czuć. .. kochania :p

Słownik w telefonie fajnie przekręca ;) hehe

A co do kichania czy kaszlu to tez stosuje technike na garbata ... żeby mi tak nie zostało ;) i jeszcze łapie się za podbrzusze jakby mi to miało pomoc :D

Do góry