reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Luckychoice ja na poczatku nie wiedziałam, ze tak jest jak kichnęłam myslalam, ze cos urwalam, pozniej poczytałam i ze to normalne, ale na wszelki wypadek jak kicham podkulam nogi :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Lucky, tez tak mam. Pytalam poloznej, bo myslam, ze mi cos wyskoczy przy kazdym kichnieciu i faktycznie sa to wiezadla.

Lubię to forum, dużo ciekawych inf mozna zaczerpnąć. Też mam podobne odczucia jak kaszle, kicham i parę razy się wystraszylam że coś nie haloo.. A tu proszę nie ja jedna,i to nic niepokojacego

Persea moj synek to oczko w glowie tatusia. Maz czesto jak ma.wolne I nie ma nic do zrobienia zabiera malego na spacer zebyn.mogla sie wyspac :-) jak ide do szkoly to zostaje z Jasiem.I dwojka dzieci mojej przyjaciolki :-) tylko moj maz jest taki ze im wiecej dzieci to on jest bardziej szczesliwy:-)

Gratuluje wizyt :-)

Apropo dziwnych dolegliwosci mnie dzisiaj zlapal bol taki.jak.kolka w.lewym jajniku i nie bardzo puszcza teraz ten bol przeniosl sie powyzej pępka ciezko mi sie wyprostowac wzielam 3 magnezy i.nic wiec sie poddalam i łyklam nospe.
Miala któras z was taki dziwny bol?

reklama
Hihi jk to nie czuć. .. kochania :p

Słownik w telefonie fajnie przekręca ;) hehe

A co do kichania czy kaszlu to tez stosuje technike na garbata ... żeby mi tak nie zostało ;) i jeszcze łapie się za podbrzusze jakby mi to miało pomoc :D

Do góry