reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cherry a ty gdzie due podziałas? :) Wyzdrowialas?
Ogólnie coś kilka dziewczyn ucichlo. .. I nie mówi tu o tych którym niestety przydarzyło się nieszczęście :( :*

A widzicie, czyli sporo nas jest tych boleśnie kichających :) Zastosowałam się już teraz wieczorem do Waszych rad i faktycznie technika zgięcia wpół eliminuje ból :)

Aria, masz rację kilka dziewczyn przycichło. Może zajęte, ale niedługo wrócą. Jak czytają nas, to niech dadzą znak życia :p

Ja jeszcze przeczytam kilka stron książki i zasypiam, oczy już ledwo otwarte :)

Aria tak na wszelki wypadek :-) wiesz trzy poronienia robią swojej..a nasienie z tego co pamiętam może wpływać na szyjkę macicy rozkurczowo.. więc u mnie narazie zakaz :-)

U mnie też kichanie z atrakcjami :) Kaszel powoduje te same sensacje ;) No nic, trzeba wytrzymać. Będziemy to z rozczuleniem wspominać jak nam dzieciaki zaczną kopać po pęcherzu i innych takich przyjemnych miejscach :D

Zrobiłam pastę jajeczną, chodziła za mną już jakiś czas. Wiecznie mam na coś konkretnego ochotę, jutro gotuję barszcz ;)

Esthle, ja dzisiaj też wcinalam paste jajeczna i aż mi żal było, że się skończyła ;-)

Przy kichaniu też się kulę, inaczej ... Same wiecie ;-) ale sie usmialam z tego kochania aż Mąż pytał co ciekawego czytam :-)

Esthle pasta jajeczna zabije cie....
Nie moge dac sobie rady ze skora na buzi smaruje kremem pół tlustym.ale niewiele to daje. Dzisiaj to juz.masakra bo schodzi mi.skora teraz po umyciu buzi jest tragedia normalnie jak.szorski papier z odpadajacymi kawalkami. Czym to zalagodzic mam.krem z 15%mocznikiem cos ala regenerum ktos wie czy mozna?

@papciarkowa zjadłam, żyję :) w dodatku nie bekłam od 40 minut co jest u mnie wyczynem nie lada, zwłaszcza po posiłku ;)

Z problemami skórnymi nie pomogę, u mnie idealnie :)

Kupiłam za to krem z Hippa, naturalny, bez chemii do smarowania brzucha i okolic w ciąży :) I jest bajeczny, polecam. Pachnie delikatnie migdałowo i masłem shea, konsystencja też jest przyzwoita. Cena ok 40zł

reklama
Regenerum przykładowo do rzęs nie można używać a o tym kremie musisz poszukać...
Też mam strasznie sucha skórę, ratuje mnie trochę masło shea na noc ale nie jest to jeszcze to... Może ktos coś?

Esthle, uwielbiam serię Hippa dla dzieci, rozczula mnie zapach, nie widzialam dla mam, gdzie kupiłas, w Rossmanie?

Do góry