reklama
madziorek83mw
Początkująca w BB
Nie ostatnia jeszcze ja zostalam i czekam na pierwsze usgHej dziewczyny.. podczytuję Was troszkę, ale ani weny, ani siły mi brak..
Ale od początku..
Jaguś :* :* dużo siły i wiary Ci życzę !
Tak jak zaczęłam jestem do d**y.. Zaziębienie niby przeszło, ale za to kumulacja ciążowych dolegliwości daje mi się we znaki !
Najgorzej z rana na czczo.. rzuca mną na wszystkie strony, a nie ma czym wymiotować Już się nauczyłam, żeby nie myć zębów od razu rano, tylko po jakimkolwiek lekkim posiłku - inaczej chyba wnętrzności bym wypluła
Cycochy - inaczej o nich nie mogę napisać tak mi nabrzmiały , że musiałam kupić większy biustonosz
Wszystko mnie obrzydza, lodówkę otwieram z zatkanym nosem.. jestem tak wyczulona na zapachy, że nie mogę przejść bez reakcji obok knajpy, baru czy smażalni
Wczoraj z racji tego, iż zapominałam kupić tabletek do zmywarki myłam stos garów od 9 do 14 myślałam , że nie podołam
No i brzuch tak mi urósł, że kurtkę ledwo zasuwam ! Normalnie jak bym przynajmniej w 5 mc była
U mnie niewielki postęp w sprawie lekarza.. 22 marca mam wizytę u położnej i razem ustalimy datę pierwszego USG.. tak więc będę ostatnią babeczką na tym forum, która zobaczy swoją dzidzię
Pozdrawiam z mojej wietrznej dzisiaj wsi
PerseaNigra
Fanka BB :)
No właśnie a do tego dorzuć dziecko na rękach. Tego się nie da opisać, to trzeba przeżyć@PerseaNigra mnie bardzo przeszkadza stanie w kolejkach teraz... w zaawansowanej ciąży zawsze ktoś przepuści w kolejce bo wiadomo, widać. a teraz czuję się fatalnie, zakupy się same nie zrobią a nic nie widać...
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ja po wizycie.wszystko ok maluszek rosnie .a jak sie wiercil hehe.serduszkojak dzwon bilo .to juz 10tydz .jutro wrzuce wam zdjecie z usg .jak tak porownuje usg z 7tyg a teraz zoznica nie samowita .widac glowke raczki nozki jestem przeszczesliwa.kolejna wizyta 6 kwietnia juz nie moge sie doczekac .zabralam z soba dzisiaj mezulka ale nie stety nie zobaczyl dzidzi lekaz robil mi usg dopochwowo .powiedzial ze na nastepna wizyte zabrac meza to zobaczy.
Ja mam doła totalnego.Przez to że to pierwsza ciąża i nie wiedziałam że może być aż tak źle te ciągle mdłości zawroty głowy podczas chodzenia mnie wykoncza. Podziwiam Was dziewczyny że dajecie radę bo ja już mam dość a to pewnie dopiero początek.
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Basiu mi dopiero teraz troche odeszly mdlosci.do tej pory byla masakra noe dosc ze mdlilo to i zwracalam .wogle sil nie mialam .teraz tez ale jes juz lepiej.tobie pewnie tez przejdzie juz nie dlugo
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
He wlasnie zjadlam makrele wedzona i zagryzlam bulka z czekolada.oby rewolucji nie bylo
reklama