reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hejo :))
No dziewczyny... doszla do moich dolegliwości zgaga.... hahahaha. Masakra!
Ogień totalny ogień. :/
Dzisiaj miałam mieć endokrynologa i odwołała wizyty wszystkie... :/ dopiero za tydzień :/

reklama
Esthle, ja moze jeszcze tydzien dam rade we wlasnych gaciach, bo juz teraz mam na styk. Jak wracam z pracy, pierwsze co to sciagam spodnie, albo guziczek luzuje :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Hej dziewczyny.. podczytuję Was troszkę, ale ani weny, ani siły mi brak..

Ale od początku..

Jaguś :* :* dużo siły i wiary Ci życzę !

Tak jak zaczęłam jestem do d**y.. Zaziębienie niby przeszło, ale za to kumulacja ciążowych dolegliwości daje mi się we znaki !
Najgorzej z rana na czczo.. rzuca mną na wszystkie strony, a nie ma czym wymiotować:baffled: Już się nauczyłam, żeby nie myć zębów od razu rano, tylko po jakimkolwiek lekkim posiłku - inaczej chyba wnętrzności bym wypluła:oo:
Cycochy - inaczej o nich nie mogę napisać;-) ;) tak mi nabrzmiały , że musiałam kupić większy biustonosz:errr:
Wszystko mnie obrzydza, lodówkę otwieram z zatkanym nosem.. jestem tak wyczulona na zapachy, że nie mogę przejść bez reakcji obok knajpy, baru czy smażalni:no2:
Wczoraj z racji tego, iż zapominałam kupić tabletek do zmywarki myłam stos garów od 9 do 14 :yes: myślałam , że nie podołam:shocked2:
No i brzuch tak mi urósł, że kurtkę ledwo zasuwam ! Normalnie jak bym przynajmniej w 5 mc była:oo:
U mnie niewielki postęp w sprawie lekarza.. 22 marca mam wizytę u położnej i razem ustalimy datę pierwszego USG.. tak więc będę ostatnią babeczką na tym forum, która zobaczy swoją dzidzię:hmm:

Pozdrawiam z mojej wietrznej dzisiaj wsi :yes::rolleyes:
Nie ostatnia jeszcze ja zostalam i czekam na pierwsze usg

Dziewczyny ja po wizycie.wszystko ok maluszek rosnie .a jak sie wiercil hehe.serduszkojak dzwon bilo .to juz 10tydz .jutro wrzuce wam zdjecie z usg .jak tak porownuje usg z 7tyg a teraz zoznica nie samowita .widac glowke raczki nozki jestem przeszczesliwa.kolejna wizyta 6 kwietnia juz nie moge sie doczekac .zabralam z soba dzisiaj mezulka ale nie stety nie zobaczyl dzidzi lekaz robil mi usg dopochwowo .powiedzial ze na nastepna wizyte zabrac meza to zobaczy.

Marlenka, super wiesci :) Mezulek nie ma mocnych nerwow na usg dopochwowe?;) Moj chlop zbladl, ale nie odpuscil haha

Ja mam doła totalnego.Przez to że to pierwsza ciąża i nie wiedziałam że może być aż tak źle te ciągle mdłości zawroty głowy podczas chodzenia mnie wykoncza. Podziwiam Was dziewczyny że dajecie radę bo ja już mam dość a to pewnie dopiero początek.

Basiu mi dopiero teraz troche odeszly mdlosci.do tej pory byla masakra noe dosc ze mdlilo to i zwracalam .wogle sil nie mialam .teraz tez ale jes juz lepiej.tobie pewnie tez przejdzie juz nie dlugo

reklama
Do góry