reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wesoła bo to chyba za dużo roboty :-) co chwilę ktoś na wizytę więc chyba nie ma sensu :-) i tak każdą piszę kiedy ma i co było więc może tak zostawmy? :-)
Ja mam w poniedziałek i staram się być spokojna choć to taka ważna wizyta...:-)

Jaguś powodzenia nastepnym razem. Teraz zadne slowa nie pomoga.

Kalendarz mozna zrobic. Czemu nie; ) jak ktos ma czas i checi, jak najbardziej.

Leci mi 11 tydzien a nadal chodze jak zombie. Z dzieckiem jest jednak bardzo trudno w ciazy bo nie mozna odpoczac kiedy sie chce. Ja nie mam duzych dolegliwości poza cyckowymi. No i oczywiscie sikanie mnie meczy ale ten ciągły len jest straszny.

Hej dziewczyny.. podczytuję Was troszkę, ale ani weny, ani siły mi brak..

Ale od początku..

Jaguś :* :* dużo siły i wiary Ci życzę !

Tak jak zaczęłam jestem do d**y.. Zaziębienie niby przeszło, ale za to kumulacja ciążowych dolegliwości daje mi się we znaki !
Najgorzej z rana na czczo.. rzuca mną na wszystkie strony, a nie ma czym wymiotować:baffled: Już się nauczyłam, żeby nie myć zębów od razu rano, tylko po jakimkolwiek lekkim posiłku - inaczej chyba wnętrzności bym wypluła:oo:
Cycochy - inaczej o nich nie mogę napisać;-) ;) tak mi nabrzmiały , że musiałam kupić większy biustonosz:errr:
Wszystko mnie obrzydza, lodówkę otwieram z zatkanym nosem.. jestem tak wyczulona na zapachy, że nie mogę przejść bez reakcji obok knajpy, baru czy smażalni:no2:
Wczoraj z racji tego, iż zapominałam kupić tabletek do zmywarki myłam stos garów od 9 do 14 :yes: myślałam , że nie podołam:shocked2:
No i brzuch tak mi urósł, że kurtkę ledwo zasuwam ! Normalnie jak bym przynajmniej w 5 mc była:oo:
U mnie niewielki postęp w sprawie lekarza.. 22 marca mam wizytę u położnej i razem ustalimy datę pierwszego USG.. tak więc będę ostatnią babeczką na tym forum, która zobaczy swoją dzidzię:hmm:

Pozdrawiam z mojej wietrznej dzisiaj wsi :yes::rolleyes:

Jaguś, przykro mi...

Persea, mam tak samo, wtedy gdy JA mam ochotę odpocząć, mały ma inny pomysł... Dobrze, że on jeszcze w dzień śpi to mogę chwilę odsaspnac.
Nie moige doczekać się piątku i wizyty a ostatnio byłam 3 tyg temu....
Wesoła, z jednej strony supoer te szybkie wizyty ale rzeczywiscue kasa wtedy idzie...

To ja miałam. Wcoraz kumulacje ...
A teraz znowu mi niedobrze blee :/ bułki mi się z jajkiem zachciało o wcześniej lody czekoladowe i teraz mnie Mdli. ...

justjestem zazdroszcze , ja mialam zawsze gładką buzię a teraz chrosta na chroście :p
WesołaKobietka mniam mniam! mnie wzięło na placki i mój mąż właśnie trze haha <3 :cool2::elvis::happy::laugh2:;-) ;):biggrin2:

reklama
Agnieszka no wychodzi na to że trzeba było mężowi powiedzieć bo skąd miał wiedzieć że ci się nie spodobała ;-)

Marzycielka mój ma do wyrwania dwie 9 (tak tak 9) i 8 i ma wizytę w kwietniu pod narkoza.

Jaguś aż mam gule w gardle. Strasznie mi smutno z twojego powodu. Wiem jak się czujesz. Przytulam :-(

Basia mam nadzieję że dasz radę donosic zdrowego bobasa bez konieczności operacji.

Nitka oby wizyta przebiegła po twojej myśli. Powodzenia

Wesoła moim zdaniem za często trzeba będzie aktualizować taka listę ;-)

Taka ja ojej to musi być ci ciężko. U mnie najgorzej rano jak próbuje zrobić śniadanie, synek mi stoi nad uchem i jęczy bo głodny, a mi się wnętrzności wywracaja. Z głodu mdłości i tych krzaków. Potem jakoś leci ale mdłości lekkie prawie cały czas są

Do góry