reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Czemu się boisz? Ja w poprzednim roku straciłam tysiące na lekarzy i szpitale ( endokrynologów i ginekologów )
więc stwierdzilam że już mam dość, Co ma być to będzie :)

Ann o kurka. Nie wiedzialam ze sa dziewiatki. Mezowi wspolczuje. Moj bardzo boi sie rwania bo ja po rwaniu 8 mialam komplikacje.

Wesola bo wydaje sie, ze ten kalendarz to sporo pracy.

Takaja wspolczuje objawow.

Justi to bzdura z tym usg! Ja chodze na nfz i juz mialam 3 usg i za miesiac nastepne a w miedzi czasie jeszcze prenatalne wiec w pierwszym trymestrze to bede mila ich 5.

reklama
Ja też mam USG na każdej wizycie. Wizyty normalnie co 3 tygodnie. Chodzę na NFZ w małym miasteczku. Kobitki w rejestracji super, milutkie znają mnie. Jestem zaskoczona, że jest tak fajnie, bo od niedawna tu mieszkam. Wcześniej wszystkie wizyty w Częstochowie. Sam lekarz w porządku ale aparatura fatalna. Nic tam nie widziałam.

Do góry