reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Czemu się boisz? Ja w poprzednim roku straciłam tysiące na lekarzy i szpitale ( endokrynologów i ginekologów )
więc stwierdzilam że już mam dość, Co ma być to będzie :)

Ann o kurka. Nie wiedzialam ze sa dziewiatki. Mezowi wspolczuje. Moj bardzo boi sie rwania bo ja po rwaniu 8 mialam komplikacje.

Wesola bo wydaje sie, ze ten kalendarz to sporo pracy.

Takaja wspolczuje objawow.

Justi to bzdura z tym usg! Ja chodze na nfz i juz mialam 3 usg i za miesiac nastepne a w miedzi czasie jeszcze prenatalne wiec w pierwszym trymestrze to bede mila ich 5.

reklama
Ja też mam USG na każdej wizycie. Wizyty normalnie co 3 tygodnie. Chodzę na NFZ w małym miasteczku. Kobitki w rejestracji super, milutkie znają mnie. Jestem zaskoczona, że jest tak fajnie, bo od niedawna tu mieszkam. Wcześniej wszystkie wizyty w Częstochowie. Sam lekarz w porządku ale aparatura fatalna. Nic tam nie widziałam.

Do góry