reklama
marzycielka81
Fanka BB :)
Jagus przytulam mocno. Trzymaj sie.
Basia wspolczuje. Mysle, ze powinnas jak najpredzej isc na kontrole
Basia wspolczuje. Mysle, ze powinnas jak najpredzej isc na kontrole
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
nitka32
Zaciekawiona BB
Damn Girls! Nie nadaje się chyba na to forum, bo nie mogę za Wami nadążyć
Przytulam wszystkie niedoszłe mamy, wierząc, że dołączą jak najszybciej do kolejnej grupy mam!
Któraś ma jutro wizytę? Według ostatniej wizyty dwa tygodnie temu mam teraz 8t1d... Stresuje sie, bo nie wiem po co on mi każe przychodzić co dwa tygodnie. Może zleci mi w końcu badania, bo oprócz usg nie miałam nic...
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Przytulam wszystkie niedoszłe mamy, wierząc, że dołączą jak najszybciej do kolejnej grupy mam!
Któraś ma jutro wizytę? Według ostatniej wizyty dwa tygodnie temu mam teraz 8t1d... Stresuje sie, bo nie wiem po co on mi każe przychodzić co dwa tygodnie. Może zleci mi w końcu badania, bo oprócz usg nie miałam nic...
Wesoła Kobietka
Jaguś przykro mi, trzymaj sie ciepło, pewnie wkrotce przekazesz nam dobra nowinę i bedziesz znow szczesliwa mamą &&
Basia współczuję kamicy. Pamietam, gdy podczas jednego pobytu w szpitalu w czasie ciąży, jak przywiezli jedna kobiete z atakiem kolki nerkowej. Ona juz miala chyba zaawansowana ciążę, ale nie pamietam juz co jej robili.
Wczoraj dostalam ptasie mleczko i sie opycham nim mniam
Objawy w sumie tez jakby mi juz przeszly, czasem jedynie na myśl o jakims jedzeniu zrobi mi źle albo na widok czegoś, np. resztek jedzenia. Poprzednio to nawet krócej mialam mdłości.
Basia współczuję kamicy. Pamietam, gdy podczas jednego pobytu w szpitalu w czasie ciąży, jak przywiezli jedna kobiete z atakiem kolki nerkowej. Ona juz miala chyba zaawansowana ciążę, ale nie pamietam juz co jej robili.
Wczoraj dostalam ptasie mleczko i sie opycham nim mniam
Objawy w sumie tez jakby mi juz przeszly, czasem jedynie na myśl o jakims jedzeniu zrobi mi źle albo na widok czegoś, np. resztek jedzenia. Poprzednio to nawet krócej mialam mdłości.
Wesoła Kobietka
Nitka u mojego gina norma jest, ze nawet jak wszystko ok to każe przychodzić co 2 tyg. Nie wiem czy chodzi o kasę.. Z jednej strony jestem spokojniejsza jak nie musze czekac miesiac na wizyte i ten czas szybciej mi leci.
reklama
neilaaa
Damn Girls! Nie nadaje się chyba na to forum, bo nie mogę za Wami nadążyć
Ja mam jutro wizytę