reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Damn Girls! Nie nadaje się chyba na to forum, bo nie mogę za Wami nadążyć :)

Przytulam wszystkie niedoszłe mamy, wierząc, że dołączą jak najszybciej do kolejnej grupy mam!

Któraś ma jutro wizytę? Według ostatniej wizyty dwa tygodnie temu mam teraz 8t1d... Stresuje sie, bo nie wiem po co on mi każe przychodzić co dwa tygodnie. Może zleci mi w końcu badania, bo oprócz usg nie miałam nic...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Jaguś przykro mi, trzymaj sie ciepło, pewnie wkrotce przekazesz nam dobra nowinę i bedziesz znow szczesliwa mamą &&

Basia współczuję kamicy. Pamietam, gdy podczas jednego pobytu w szpitalu w czasie ciąży, jak przywiezli jedna kobiete z atakiem kolki nerkowej. Ona juz miala chyba zaawansowana ciążę, ale nie pamietam juz co jej robili.

Wczoraj dostalam ptasie mleczko i sie opycham nim mniam ;)

Objawy w sumie tez jakby mi juz przeszly, czasem jedynie na myśl o jakims jedzeniu zrobi mi źle albo na widok czegoś, np. resztek jedzenia. Poprzednio to nawet krócej mialam mdłości.

Ja w 1 c chodziłam co tydzień lub dwa ale dlatego że była zagrożona. ... pozbyć co miesiąc

Naogladasz się dzidziola :) ja jeszcze trochę musze poczekać ... wizyta 15

Nitka u mojego gina norma jest, ze nawet jak wszystko ok to każe przychodzić co 2 tyg. Nie wiem czy chodzi o kasę.. Z jednej strony jestem spokojniejsza jak nie musze czekac miesiac na wizyte i ten czas szybciej mi leci.

reklama
Damn Girls! Nie nadaje się chyba na to forum, bo nie mogę za Wami nadążyć :)

Przytulam wszystkie niedoszłe mamy, wierząc, że dołączą jak najszybciej do kolejnej grupy mam!

Któraś ma jutro wizytę? Według ostatniej wizyty dwa tygodnie temu mam teraz 8t1d... Stresuje sie, bo nie wiem po co on mi każe przychodzić co dwa tygodnie. Może zleci mi w końcu badania, bo oprócz usg nie miałam nic...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ja mam jutro wizytę :)

Do góry