reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wesoła bo to chyba za dużo roboty :-) co chwilę ktoś na wizytę więc chyba nie ma sensu :-) i tak każdą piszę kiedy ma i co było więc może tak zostawmy? :-)
Ja mam w poniedziałek i staram się być spokojna choć to taka ważna wizyta...:-)

Jaguś powodzenia nastepnym razem. Teraz zadne slowa nie pomoga.

Kalendarz mozna zrobic. Czemu nie; ) jak ktos ma czas i checi, jak najbardziej.

Leci mi 11 tydzien a nadal chodze jak zombie. Z dzieckiem jest jednak bardzo trudno w ciazy bo nie mozna odpoczac kiedy sie chce. Ja nie mam duzych dolegliwości poza cyckowymi. No i oczywiscie sikanie mnie meczy ale ten ciągły len jest straszny.

Hej dziewczyny.. podczytuję Was troszkę, ale ani weny, ani siły mi brak..

Ale od początku..

Jaguś :* :* dużo siły i wiary Ci życzę !

Tak jak zaczęłam jestem do d**y.. Zaziębienie niby przeszło, ale za to kumulacja ciążowych dolegliwości daje mi się we znaki !
Najgorzej z rana na czczo.. rzuca mną na wszystkie strony, a nie ma czym wymiotować:baffled: Już się nauczyłam, żeby nie myć zębów od razu rano, tylko po jakimkolwiek lekkim posiłku - inaczej chyba wnętrzności bym wypluła:oo:
Cycochy - inaczej o nich nie mogę napisać;-) ;) tak mi nabrzmiały , że musiałam kupić większy biustonosz:errr:
Wszystko mnie obrzydza, lodówkę otwieram z zatkanym nosem.. jestem tak wyczulona na zapachy, że nie mogę przejść bez reakcji obok knajpy, baru czy smażalni:no2:
Wczoraj z racji tego, iż zapominałam kupić tabletek do zmywarki myłam stos garów od 9 do 14 :yes: myślałam , że nie podołam:shocked2:
No i brzuch tak mi urósł, że kurtkę ledwo zasuwam ! Normalnie jak bym przynajmniej w 5 mc była:oo:
U mnie niewielki postęp w sprawie lekarza.. 22 marca mam wizytę u położnej i razem ustalimy datę pierwszego USG.. tak więc będę ostatnią babeczką na tym forum, która zobaczy swoją dzidzię:hmm:

Pozdrawiam z mojej wietrznej dzisiaj wsi :yes::rolleyes:

Jaguś, przykro mi...

Persea, mam tak samo, wtedy gdy JA mam ochotę odpocząć, mały ma inny pomysł... Dobrze, że on jeszcze w dzień śpi to mogę chwilę odsaspnac.
Nie moige doczekać się piątku i wizyty a ostatnio byłam 3 tyg temu....
Wesoła, z jednej strony supoer te szybkie wizyty ale rzeczywiscue kasa wtedy idzie...

To ja miałam. Wcoraz kumulacje ...
A teraz znowu mi niedobrze blee :/ bułki mi się z jajkiem zachciało o wcześniej lody czekoladowe i teraz mnie Mdli. ...

justjestem zazdroszcze , ja mialam zawsze gładką buzię a teraz chrosta na chroście :p
WesołaKobietka mniam mniam! mnie wzięło na placki i mój mąż właśnie trze haha <3 :cool2::elvis::happy::laugh2:;-) ;):biggrin2:

reklama
Agnieszka no wychodzi na to że trzeba było mężowi powiedzieć bo skąd miał wiedzieć że ci się nie spodobała ;-)

Marzycielka mój ma do wyrwania dwie 9 (tak tak 9) i 8 i ma wizytę w kwietniu pod narkoza.

Jaguś aż mam gule w gardle. Strasznie mi smutno z twojego powodu. Wiem jak się czujesz. Przytulam :-(

Basia mam nadzieję że dasz radę donosic zdrowego bobasa bez konieczności operacji.

Nitka oby wizyta przebiegła po twojej myśli. Powodzenia

Wesoła moim zdaniem za często trzeba będzie aktualizować taka listę ;-)

Taka ja ojej to musi być ci ciężko. U mnie najgorzej rano jak próbuje zrobić śniadanie, synek mi stoi nad uchem i jęczy bo głodny, a mi się wnętrzności wywracaja. Z głodu mdłości i tych krzaków. Potem jakoś leci ale mdłości lekkie prawie cały czas są

Do góry