reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Pat_ka dałaś czadu z ta mieszanką mleko, jablko bigos i jeszcze czekolada ;-)

Placki to moze i bym zjadla. Ostatnio jak robilam to z gulaszem bo ja to bardzo mięsna i wolę konkrety i troche pikantnie niż na slodko ( jezeli chodzi o dania bo slodycze to uwielbiam ;p).

reklama
Rybki na jaki zlot jedziesz ? ;) zapomniałam byłam... 100 lat ;)

U mnie Progesteron szaleje... mam buzię , plecy i dekolt jak nastolatka :p włosy mi się posypały. . . Ale to zwalam na kp w ciąży. I doszedł mi nowy objaw, krwawiące dziąsła. A już miałam nadzieję, że mnie ominie ;)

hahah no sama sie dziwie ze mnie nie rozerwało :D Tez lubie po wegiersku ale nie chce mi sie do sklepu isc :(
muszę sie zadowolić samymi ziemniorami :D

Dziewczyny i wiecie że ja nie miałam żadnych objawów oprócz 2 || . Dopiero po tym DUPHASTONie ze mną tak wyprawia . Mam wszystkie objawy wymioty , zaparcia , mdłości, smaki ,brzydką cere i mega węch. Ciekawe taka tabletka a tyle działa w organiźmie. :wściekła/y::szok:

No ja miałam robione badania hormonalne miesiąc przed ciążą i miałam właśnie niedobór . powiedziałam to ginowi i mi dał tabletki , zaraz na drugi dzien brania tabl juz byly wymioty :D

I zaczeliśmy się starać o dzidzie, bo mi endokrynolog powiedział że możemy mieć problem. A tu psikus i wychodzi na to że za 1 razem się udało. Mam tylko nadzieję żeby dotrzymać do porodu..

reklama
Do góry