reklama
Rybki
Trzecia Rybka
Ja mam w końcu w czwartek wizytę i mam nadzieję że będzie ok. Mój mąż już bardzo chce wszyskim powiedzieć.
Endokrynolog nagadala mi że przy problemach z tarczyca nie powinnam się zastanawiać tylko brac l4 bo moja praca jest wielozadaniowa i stresujaca a to nie ma dobrego przełożenia na wyniki. Ciągle mam dylemat ale czekam na czwartek.
Endokrynolog nagadala mi że przy problemach z tarczyca nie powinnam się zastanawiać tylko brac l4 bo moja praca jest wielozadaniowa i stresujaca a to nie ma dobrego przełożenia na wyniki. Ciągle mam dylemat ale czekam na czwartek.
Rybki ode mnie również przyjmij najlepsze życzenia:*
Oczywiście będę dopytywać gina, czy ma 100% pewności, ale nie chcę robić sobie niepotrzebnie nadziei
Kurczę, fajnie byłoby mieć bliźniaki, tym bardziej że nigdy w rodzinie nie było - i to się już nie powtorzy
Dobranoc kochane, jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy - dzięki Wam naprawdę troszkę mi lżej na sercu. Dam jutro znać co i jak i już przestanę zaśmiecać Wam wątek, bo wiem że nie ma nic przyjemnego w czytaniu takich przykrych wiadomości...
Buziaki dla wszystkich!
Oczywiście będę dopytywać gina, czy ma 100% pewności, ale nie chcę robić sobie niepotrzebnie nadziei
Kurczę, fajnie byłoby mieć bliźniaki, tym bardziej że nigdy w rodzinie nie było - i to się już nie powtorzy
Dobranoc kochane, jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy - dzięki Wam naprawdę troszkę mi lżej na sercu. Dam jutro znać co i jak i już przestanę zaśmiecać Wam wątek, bo wiem że nie ma nic przyjemnego w czytaniu takich przykrych wiadomości...
Buziaki dla wszystkich!
luckychoice
Fanka BB :)
Jaguś, powodzenia jutro. To żadne zaśmiecanie wątku, po to tu jesteśmy, żeby razem przechodzić i radości i smutki.
Rybki, wszystkiego co najlepsze z okazji Twoich trzech świąt! :*
Rybki, wszystkiego co najlepsze z okazji Twoich trzech świąt! :*
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Dziewczyny, cały czas pije tyle samo... Ok 1,5 l wody dziennie
I odkąd zaszła w ciążę lazilam co chwilę do ubikacji i baaaardzo dużo sikalam.
Od 2 dni też chodzę często, ale sika po parę kropelkek...czy mi się woda zatrzymuje? To normalne? I ile to trwa?
Kurczeeeeee :/
I odkąd zaszła w ciążę lazilam co chwilę do ubikacji i baaaardzo dużo sikalam.
Od 2 dni też chodzę często, ale sika po parę kropelkek...czy mi się woda zatrzymuje? To normalne? I ile to trwa?
Kurczeeeeee :/
Rybki
Trzecia Rybka
A no do końca nie wiadomo jak to wygląda bo chwilę przed ciąża odkrylam nieprawidłowości. Mam złe wyniki i dostałam tabletki. Na szczescie tragedii nie ma.Rybki? A co masz z tarczycą nie tak?
reklama