reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nevka jak slysze o takich facetach to mnie trzepie. Mam pozadna grilowa patelnie pozyczyc?

Iska przeczytalam pingwinow z jagodami :-)

Jagus przykro mi :-[

Rybki urodziny? Wszystkiego naj

Kiedys tez bylo.tyle.poronien ale kobiety w 6 tygodniu nie wiedzialy ze sa w ciazy bo.nie bylo testow bety itd. Wydaje mi sie ze ta chemia w jedzieniu tez duzo zlego robi

reklama
Ruda mam dobre ciężkie żelazko :D ale dzięki ;) Jagus nie możesz się martwić! Ja czuję że jeszcze jest szansa! Musi być dobrze! Zobaczymy co powie lekarz jutro. Ja jeszcze mam nadzieje ze jest ok :* Nie wolno się poddawać :* :*.

Jaguś tak mi przykro.. :hmm: Następnym razem Ci sie uda. Tez mam straszne przeczucia co do swego Szkraba..A jutro sądny dzień, ide do gin. I wszytsko bedzie wiadomo,czas i pora bo juz wariuje. Ja wydalam wczoraj na badania z krwi 230zl, a za 1wsza wizyte z usg placilam 190zl.. Tragedia te ceny

reklama
Dziękuję wam serdecznie. U mnie i urodziny i imieniny dzisiaj z Dniem Kobiet się kumulują.

JAGUŚ tylko dobre moce ku Tobie.
Nie chce cię pocieszać czy dawać nadzieję ale tylko uczulam by cię jeszcze dobrze przebadali bo ja z pierwszą ciążą też na odział trafiłam na usunięcie a okazało się że nie jest tak źle..... Długo tej ciąży nie chciałam zakończyć więc pod kobiec 42t Tymo miał eksmisję z brzuszka.

Do góry