reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja mam w końcu w czwartek wizytę i mam nadzieję że będzie ok. Mój mąż już bardzo chce wszyskim powiedzieć.
Endokrynolog nagadala mi że przy problemach z tarczyca nie powinnam się zastanawiać tylko brac l4 bo moja praca jest wielozadaniowa i stresujaca a to nie ma dobrego przełożenia na wyniki. Ciągle mam dylemat ale czekam na czwartek.

Rybki ode mnie również przyjmij najlepsze życzenia:*

Oczywiście będę dopytywać gina, czy ma 100% pewności, ale nie chcę robić sobie niepotrzebnie nadziei :(
Kurczę, fajnie byłoby mieć bliźniaki, tym bardziej że nigdy w rodzinie nie było - i to się już nie powtorzy :(

Dobranoc kochane, jeszcze raz dziękuję za słowa otuchy - dzięki Wam naprawdę troszkę mi lżej na sercu. Dam jutro znać co i jak i już przestanę zaśmiecać Wam wątek, bo wiem że nie ma nic przyjemnego w czytaniu takich przykrych wiadomości...
Buziaki dla wszystkich!

Jaguś, powodzenia jutro. To żadne zaśmiecanie wątku, po to tu jesteśmy, żeby razem przechodzić i radości i smutki.

Rybki, wszystkiego co najlepsze z okazji Twoich trzech świąt! :*

Dziewczyny, cały czas pije tyle samo... Ok 1,5 l wody dziennie
I odkąd zaszła w ciążę lazilam co chwilę do ubikacji i baaaardzo dużo sikalam.
Od 2 dni też chodzę często, ale sika po parę kropelkek...czy mi się woda zatrzymuje? To normalne? I ile to trwa?
Kurczeeeeee :/

Rybki ja mam lekką niedoczynność. Przed ciążą robiłam TSH z ciekawości bo długie cykle itp. Wyszło TSH powyżej 5. Norma do 4. Po miesiącu stosowaniu eutyhrox 50 ładnie zeszło 1,7 tylko teraz mi podskoczyło do 2,69 :/

reklama
No ja sprzed ciąży mialam prawie 5. Potem po ok 6tyg ciąży 3,67 a teraz mam sprawdzić po 2 tyg, czyli po ok miesiącu brania leku.

Do góry