reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

@jagus_87 trzymaj się ciepło, wiem że Ci ciężko, nawet sobie nie wyobrażam jak bardzo ale mam nadzieję że uda Ci się przez to przejść...

@Rybki najlepszego! co za kumulacja

@Nevka twój chłop mnie strasznie denerwuje ;) weź ty go ogarnij póki masz jeszcze siłę i entuazjazm. potem możesz nie mieć czasu a bez pomocy przy małym dziecku i z taką teściową jak twoja to nie jest jakaś wspaniała perspektywa. za fraki go i jasno postawić sprawę. mam alergię na takie teksty...

reklama
Magda, na moim wyniku z laboratorium było podane, że w pierwszym trymestrze do 2,5, taką normę przyjmuje też moja gin. Ale w internecie różnie czytałam, np. 1,5.

U mnie w 5 tg było 2,75, to robiłam jeszcze raz po dwóch tygodniach i wyszło 2,11, nie pamiętam jakie ft4, ale lekarz powiedziała, że nie muszę iść na razie do endo. Będę często powtarzać badania.

Jagus ja czekam na wiadomosc ze znow sie udalo :-)

Agnieszka uciska ci na pecherz. Ile to potrwa? Do porodu kochana :-)

Wali mi. Pol godziny wylam I smialam sie na zmiane sama z siebie. Moj brat mial przywiesc pierogi od babci I zajechal do kolegi a ja plakalam ze napewno mi zjedza a babcia sie narobila :-) hormony juz szaleja! Maz to sie prawie posikal a ja wylam az sie zanosilam placzem :-)

Ruda dobra jesteś:) a z czym te pierogi ?;) ja uwielbiam z mięsem. Z kapusta tez moga być ;p

Rybki wszystkiego najlepszego ! Oj narobilas smaka tym tortem :)

Akurat jutro tez mam wizyte u endo i ciekawa jestem wyniku bo dopiero przed wizyta bede odbierać. Mam nadzieje, że mi nie skoczylo mocno tsh. Ostatnio robilam jak bylo 6tygodni. A Wy chodzicie prywatnie czy na nfz do endo? Ja taknormalnie wizyte nanfz mam tylko raz w roku. Teraz bylam prywatnie a i tak czekalam prawie 2 tyg na wizyte bo od razu dzwonilam po terminie miesiaczki, chce pogadac z endo, zebym mogla teraz na nfz chodzic, w koncu ciąża.

Hej ;)

Agnieszka albo to początki infekcji dróg moczowych. Jak zacznie coś piec, boleć to zrób badanie moczu.

Wg mojej lekarki tsh w 1 trymestrze optymalnie to 1, maksymalnie 2.
Ale jak jesteście na lekach, to jest ok ;) tylko dawkę dopasować i kontrole.

Jagus trzymaj się jutro ;* daj znać jeszcze po badaniu, bo w końcu nadzieja umiera ostatnia.

Rybki sto lat :)

Piszecie o jedzeniu a mi nic nie wchodzi. Szczególnie na słodko :/ mam ochotę , a zjeść nie umiem. Tylko dziś pasztet z ogórkami zjadłam ze smakiem :) i masła nie mogę... masakra.

Nevka weź tego chłopa ogarnij. Bo potem łatwiej nie będzie. I uszy do góry, bo za dużo smutów u Ciebie ;)

A jeszcze z dobrych wieści, mam jednak dodatkową wizytę 15.03. Z uwagi na jesień. Ale jak będzie ok to w święta rodzinie powiemy ;) i może w końcu termin mi gin ustali. :p

Dzisiaj ja bede panikowac. Wczesniej bolaly piersi, mialam problemy z koncentracja. A teraz nic piersi nie bola. Zapachy mnie nie ruszaja. Spac mi sie nie chce. Do toalety biegam czesto. Specjalnue wahalam kawe i smierdzacy perfum. W piatek strasznie bolalo mnie podbrzusze. Teraz czasami cos zakluje z prawej i lewej strony. No i w nocy jak sie budze to mam zgage i niedobrze mi. Zaczynam sie denerwowac bo nie czuje dolegliwosci ciazowych.

Marzycielka spokojnie może po prostu ustają dolegliwości bo się kończy pierwszy trymestr. Mnie już piersi też nie bolą od jakiś 2 tyg. A kiedy masz wizytę?

reklama
Do góry