reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

@jagus_87 trzymaj się ciepło, wiem że Ci ciężko, nawet sobie nie wyobrażam jak bardzo ale mam nadzieję że uda Ci się przez to przejść...

@Rybki najlepszego! co za kumulacja

@Nevka twój chłop mnie strasznie denerwuje ;) weź ty go ogarnij póki masz jeszcze siłę i entuazjazm. potem możesz nie mieć czasu a bez pomocy przy małym dziecku i z taką teściową jak twoja to nie jest jakaś wspaniała perspektywa. za fraki go i jasno postawić sprawę. mam alergię na takie teksty...

reklama
Magda, na moim wyniku z laboratorium było podane, że w pierwszym trymestrze do 2,5, taką normę przyjmuje też moja gin. Ale w internecie różnie czytałam, np. 1,5.

U mnie w 5 tg było 2,75, to robiłam jeszcze raz po dwóch tygodniach i wyszło 2,11, nie pamiętam jakie ft4, ale lekarz powiedziała, że nie muszę iść na razie do endo. Będę często powtarzać badania.

Jagus ja czekam na wiadomosc ze znow sie udalo :-)

Agnieszka uciska ci na pecherz. Ile to potrwa? Do porodu kochana :-)

Wali mi. Pol godziny wylam I smialam sie na zmiane sama z siebie. Moj brat mial przywiesc pierogi od babci I zajechal do kolegi a ja plakalam ze napewno mi zjedza a babcia sie narobila :-) hormony juz szaleja! Maz to sie prawie posikal a ja wylam az sie zanosilam placzem :-)

Ruda dobra jesteś:) a z czym te pierogi ?;) ja uwielbiam z mięsem. Z kapusta tez moga być ;p

Rybki wszystkiego najlepszego ! Oj narobilas smaka tym tortem :)

Akurat jutro tez mam wizyte u endo i ciekawa jestem wyniku bo dopiero przed wizyta bede odbierać. Mam nadzieje, że mi nie skoczylo mocno tsh. Ostatnio robilam jak bylo 6tygodni. A Wy chodzicie prywatnie czy na nfz do endo? Ja taknormalnie wizyte nanfz mam tylko raz w roku. Teraz bylam prywatnie a i tak czekalam prawie 2 tyg na wizyte bo od razu dzwonilam po terminie miesiaczki, chce pogadac z endo, zebym mogla teraz na nfz chodzic, w koncu ciąża.

Hej ;)

Agnieszka albo to początki infekcji dróg moczowych. Jak zacznie coś piec, boleć to zrób badanie moczu.

Wg mojej lekarki tsh w 1 trymestrze optymalnie to 1, maksymalnie 2.
Ale jak jesteście na lekach, to jest ok ;) tylko dawkę dopasować i kontrole.

Jagus trzymaj się jutro ;* daj znać jeszcze po badaniu, bo w końcu nadzieja umiera ostatnia.

Rybki sto lat :)

Piszecie o jedzeniu a mi nic nie wchodzi. Szczególnie na słodko :/ mam ochotę , a zjeść nie umiem. Tylko dziś pasztet z ogórkami zjadłam ze smakiem :) i masła nie mogę... masakra.

Nevka weź tego chłopa ogarnij. Bo potem łatwiej nie będzie. I uszy do góry, bo za dużo smutów u Ciebie ;)

A jeszcze z dobrych wieści, mam jednak dodatkową wizytę 15.03. Z uwagi na jesień. Ale jak będzie ok to w święta rodzinie powiemy ;) i może w końcu termin mi gin ustali. :p

Dzisiaj ja bede panikowac. Wczesniej bolaly piersi, mialam problemy z koncentracja. A teraz nic piersi nie bola. Zapachy mnie nie ruszaja. Spac mi sie nie chce. Do toalety biegam czesto. Specjalnue wahalam kawe i smierdzacy perfum. W piatek strasznie bolalo mnie podbrzusze. Teraz czasami cos zakluje z prawej i lewej strony. No i w nocy jak sie budze to mam zgage i niedobrze mi. Zaczynam sie denerwowac bo nie czuje dolegliwosci ciazowych.

Marzycielka spokojnie może po prostu ustają dolegliwości bo się kończy pierwszy trymestr. Mnie już piersi też nie bolą od jakiś 2 tyg. A kiedy masz wizytę?

reklama
Do góry