reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hmm to jeszcze tydzień. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Ja jestem końcówka 10tc. Ale szczerze mowie że z tymi piersiami to mnie zdziwiło bo ja nawet kichanie czułam a teraz nic i na brzuchu znów śpię. U mnie to jedynie senność została ale to chyba ze zmęczenia po pracy bo codziennie po 5 już się budzę

reklama
Marzycielka mi tez jakby przeszly objawy, mawet mdlosci juz tak nie odczuwam, piersi w ogole juz nie czuje jedynie sennosc, zgaga w nocy i metaliczny posmak. No i bole brzucha.

Od wczoraj juz nie zaobserwowalam plamien, wiec jeszcze mam nadzieje. Wizyta o 17.20. Tylko nie wiem czy nie za wczesnie nawet gdyby mialo być na serduszko, 22.02 beta byla 530.

Dobra Ruda, nie trzymaj nas dłużej w niepewności, zdawaj relację, z czym były te pierogi i czy w końcu do Ciebie dotarły? :p

Marzycielka, nie stresuj się niepotrzebnie. Może te objawy w ogóle przychodzą tak trochę falami, ja tak widzę u siebie. Jedno, co jest pewne, to że rano zwymiotuję. A tak to potrafi mnie mdlić cały dzień, ale ze dwa razy aż na kilka dni odpuściło mi zupełnie w ciągu dnia. Kilka dni piersi mnie nie bolały. Tej nocy wrócił ból piersi, aż nie wiedziałam, gdzie ręce położyć, żeby nic nie przygniatać :) Organizm ma jakiś swój rytm, ja tak sobie przynajmniej wmawiam, żeby się nie doszukiwać :) U Ciebie nie bolą teraz piersi, ale niedobrze Ci i masz zgagę. Odszedł jeden objaw, przyszły inne ciążowe objawy, także pewnie wszystko ok ;)

Anieok, a przypomnij, który to tydzień u Ciebie?

Ostatnia edycja:
W sumie nie wiem obstawiam 6 i kilka dni. Sugerując sie beta i plamieniem implantayjnym jakos 6,4 mysle

Anieok, to szansa jest na zobaczenie serduszka. Pewnie trochę zależy od usg, jakim posługuje się Twój lekarz. Ja widziałam w 6t 3d. :) Justjestem pisała chyba, że jeszcze wcześniej miała, 5 t i kilka dni, dobrze pamiętam?

Dzień dobry dziewuszki :)
Ale jaja wczoraj...
Ugotowalam obiadek, czekam na mężusia..
Że poznaliśmy się 7 lat temu dokładnie 8 marca, to dla nas to szczególny dzień, pomijając że to dzień kobiet.
Przyszedł z prezentem. Perfumy..
I tu zaczyna się problem ;)
Zapomniał że rok temu dokładnie taka sama mi kupił a ona mi się ani trochę nie podobała. :/
Żeby nie robić mu przykrości jakoś próbowałam ja zużyć... Jak już jestem prawie przy końcu, to wczoraj dostałam nowa :/
Czy to nie słodkie? ;)

reklama
Do góry