reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hmm to jeszcze tydzień. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Ja jestem końcówka 10tc. Ale szczerze mowie że z tymi piersiami to mnie zdziwiło bo ja nawet kichanie czułam a teraz nic i na brzuchu znów śpię. U mnie to jedynie senność została ale to chyba ze zmęczenia po pracy bo codziennie po 5 już się budzę

reklama
Marzycielka mi tez jakby przeszly objawy, mawet mdlosci juz tak nie odczuwam, piersi w ogole juz nie czuje jedynie sennosc, zgaga w nocy i metaliczny posmak. No i bole brzucha.

Od wczoraj juz nie zaobserwowalam plamien, wiec jeszcze mam nadzieje. Wizyta o 17.20. Tylko nie wiem czy nie za wczesnie nawet gdyby mialo być na serduszko, 22.02 beta byla 530.

Dobra Ruda, nie trzymaj nas dłużej w niepewności, zdawaj relację, z czym były te pierogi i czy w końcu do Ciebie dotarły? :p

Marzycielka, nie stresuj się niepotrzebnie. Może te objawy w ogóle przychodzą tak trochę falami, ja tak widzę u siebie. Jedno, co jest pewne, to że rano zwymiotuję. A tak to potrafi mnie mdlić cały dzień, ale ze dwa razy aż na kilka dni odpuściło mi zupełnie w ciągu dnia. Kilka dni piersi mnie nie bolały. Tej nocy wrócił ból piersi, aż nie wiedziałam, gdzie ręce położyć, żeby nic nie przygniatać :) Organizm ma jakiś swój rytm, ja tak sobie przynajmniej wmawiam, żeby się nie doszukiwać :) U Ciebie nie bolą teraz piersi, ale niedobrze Ci i masz zgagę. Odszedł jeden objaw, przyszły inne ciążowe objawy, także pewnie wszystko ok ;)

Anieok, a przypomnij, który to tydzień u Ciebie?

Ostatnia edycja:
W sumie nie wiem obstawiam 6 i kilka dni. Sugerując sie beta i plamieniem implantayjnym jakos 6,4 mysle

Anieok, to szansa jest na zobaczenie serduszka. Pewnie trochę zależy od usg, jakim posługuje się Twój lekarz. Ja widziałam w 6t 3d. :) Justjestem pisała chyba, że jeszcze wcześniej miała, 5 t i kilka dni, dobrze pamiętam?

Dzień dobry dziewuszki :)
Ale jaja wczoraj...
Ugotowalam obiadek, czekam na mężusia..
Że poznaliśmy się 7 lat temu dokładnie 8 marca, to dla nas to szczególny dzień, pomijając że to dzień kobiet.
Przyszedł z prezentem. Perfumy..
I tu zaczyna się problem ;)
Zapomniał że rok temu dokładnie taka sama mi kupił a ona mi się ani trochę nie podobała. :/
Żeby nie robić mu przykrości jakoś próbowałam ja zużyć... Jak już jestem prawie przy końcu, to wczoraj dostałam nowa :/
Czy to nie słodkie? ;)

reklama
Do góry