reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Jagus tak bardzo mi przykro :( tule mocno :(
Właśnie.... tyle dziewczyn odchodzi od Nas...
Mnie ostatnio ginekolog powiedział jak juz po usg byłam ze on nie wie jak ta ciąża się będzie rozwijać... serduszka nie ma i zarodka tez... po czym już wychodziłam z gabinetu a on " Pani Klaudio krasnale nie umieraja one sobie same wybierają datę urodzin" krasnale miał na myśli pęcherzyki :(
To samo może mnie czekać w piątek :( aż płacze :( Jagus trzymaj się :*

Jaguś - tak mi przykro..... pierwszą ciążę też straciłam, a z moją mnie lekarka nastraszyła że na pewno poronie. Ciągle gdzieś te słowa się mnie trzymają.

Nevka - nawet nie wiesz jak ja Cię bardzo rozumiem, przechodziłam przez to samo. Wyprowadzka na swoje to był najlepszy krok, choć żałuję że tak późno bo otarłam się o depresję....

PerseaNigra - mam pytanie - mamy ten sam tydzień ciąży wg OM - powiedz mi na kiedy masz umówione USG prenatarne. Właśnie dodzwoniłam się do lekarza i najbliższy wolny termin ma na 21.03 (od 14-18.03 go nie ma) i zastanawiam się czy to nie będzie za późno - mogła by mi któraś policzyć bo już głupieję...

Jagus bardzo mi przykro....
Kurcze wcześniej nie zauważył 2 pęcherzyków? Daj znać jutro co tam ci w szpitalu powiedzą. ..

Nevka nie zamartwiaj się. ..
Tak z pomyłek lekarskich to kuzyn tż powiedzieli ze serduszko nie bije w 10 tc i będzie zabieg.... w szpitalu kontrolne usg i cooo???? Bijące serduszko... szooookk.mała ma 3.5 roku zdrowa jak ryba.

Nevka, chociaz przy wyjsciu ten lekarz dobrze powiedzial.
Bardzo przykre te wiadomosci, ale z drugiej strony wierze, ze natura wie co robi i co dla niej dobre, a krasnal moze chce sie urodzic w innym miesiacu. Jagus, kochana, zycze Ci z calego serca, zebys nigdy juz tego nie musiala przechodzic i po kolejnej ciazy tulila swoje malenstwo :*

reklama
Do góry