reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Nevka już wystarczająco dużo dziewczyn to przeszło, u Ciebie musi być dobrze!

Just pojadę jutro, gin powiedział że od rana się mną zajmą a dziś bym tylko niepotrzebnie czekała.

Bbubka wiem, że jutrzejszy dzień będzie koszmarny:( W tej chwili jakoś się trzymam, ale tylko do czasu jest w porządku - mija chwila i nie umiem opanować łez:(

Wesoła ja mialam miesiączkę 28.12 a prenatalne mam 22.03 i to optymalny termin czyli 12 tydz a to badanie mozna robic do 14 tyg;)

Jaguś przykro mi bardzo...

Wiem, że to brutalne, ale uważam, że jakby mialo byc cos nie tak to lepiej juz na poczatku poronic, zanim widzi sie serduszko. Sama tez poronilam w 6tc, nie widzialam jeszcze zarodka. Mialam za soba 1 wizyte u lekarza, ale bylo za wczesnie wtedy by cos zobaczyc, beta jeszcze za niska byla. Gdy z krwawieniem pojechalam do szpitala, szukali czy nie mam pozamacicznej bo beta przyrosla, ale malo. Potem juz byl spadek, ale nie dali mi sie samej oczyscic tylko mialam lyzeczkowanie. A test ciazowy robilam dopiero po tygodniu od terminu miesiaczki, ktora zwykle mi sie nie spozniala (nie planowalusmy ciąży), wyszedl blady.
Natomiast zarowno z corka jak i teraz testy wyszly bardzo szybko i mialam wysokie bety.

reklama
Teraz na pewno kilka miesięcy się wstrzymamy, może lepiej się przygotujemy :(

Aria gin nie widział i mu się nie dziwię, bo ten drugi pęcherzyk był jakby przykryty pierwszym

Do góry