reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

ISKA - bo wg niej był zamały rozmiar pęcherzyka co do wieku ciąży, 5 dni później u innego ginekologa już było bijące serduszko - to tak w wielkim skrócie...

To ja wesołej podawałam moje dane i prosiłam o pomoc w wyliczeniu bo już się gubię :)

NEILAA - dziękuję :)

reklama
Asik no to tygodniowo masz o 6 dni wiecej niz ja, czyli koncowka 11 tyg.

Magda86Poznan ostatnia @ mialas 30 czy 31.12? Bo ja 31.12, ale z suwaka mi wychodzilo o dzien mniej jak liczylam recznie i mam ustawione tak jak licze recznie.

Wesoła ja też tak uważam, na pewno to mniejszy ból niż za miesiąc lub później...

Just moja pierwsza ciąża była idealna - książkowa. W życiu nie łyknęłam tabletki anty, więc nie ingerowaliśmy w hormony. Gin powiedział, żeby się nie doszukiwać, bo do dwóch poronień to fizjologia :(

Niestety czesto teraz slyszy sie o poronieniach. Kiedys tez na pewno byly, ale kobiety nie testowaly i jak okres przyszedl 2-3 tyg pozniej to nawet nie byly tego swiadome.
Jak tak sie slyszy to nie wiem czy co 2-3 kobieta ma je za soba?

Piękne by to było, ale nie chcę już się łudzić:(
Nevka dzięki kochana, chciałabym zobaczyć serduszka, ale widziałam że gin nie ma wątpliwości - jutro on nie ma dyżuru, więc obejrzy mnie też inny lekarz. Chciałabym by powiedział coś innego, ale nie chcę robić sobie bez sensu nadziei:(

Bubka a ja 29.12 miałam
Asik no to tygodniowo masz o 6 dni wiecej niz ja, czyli koncowka 11 tyg.

Magda86Poznan ostatnia @ mialas 30 czy 31.12? Bo ja 31.12, ale z suwaka mi wychodzilo o dzien mniej jak liczylam recznie i mam ustawione tak jak licze recznie.

ja miałam tak, ze trafiłam z leonem do szpitala z jelitówka w nocy z 29.12 na 30.12 i ok. 23.00 własnie 29.12 dostalam okres tam. wiec 29.12 jakos tak w nocy ;-) cykle równo 30 dni!

Jagus a skoro ten drugi pecherzyk jest przykryty to skad wiadomo ze tez nic w nim nie ma? Cos Cie zaniepokoilo poza ta beta?
Bardzo Ci wspolczuje :***

reklama
Do góry