reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

ISKA - bo wg niej był zamały rozmiar pęcherzyka co do wieku ciąży, 5 dni później u innego ginekologa już było bijące serduszko - to tak w wielkim skrócie...

To ja wesołej podawałam moje dane i prosiłam o pomoc w wyliczeniu bo już się gubię :)

NEILAA - dziękuję :)

reklama
Asik no to tygodniowo masz o 6 dni wiecej niz ja, czyli koncowka 11 tyg.

Magda86Poznan ostatnia @ mialas 30 czy 31.12? Bo ja 31.12, ale z suwaka mi wychodzilo o dzien mniej jak liczylam recznie i mam ustawione tak jak licze recznie.

Wesoła ja też tak uważam, na pewno to mniejszy ból niż za miesiąc lub później...

Just moja pierwsza ciąża była idealna - książkowa. W życiu nie łyknęłam tabletki anty, więc nie ingerowaliśmy w hormony. Gin powiedział, żeby się nie doszukiwać, bo do dwóch poronień to fizjologia :(

Niestety czesto teraz slyszy sie o poronieniach. Kiedys tez na pewno byly, ale kobiety nie testowaly i jak okres przyszedl 2-3 tyg pozniej to nawet nie byly tego swiadome.
Jak tak sie slyszy to nie wiem czy co 2-3 kobieta ma je za soba?

Piękne by to było, ale nie chcę już się łudzić:(
Nevka dzięki kochana, chciałabym zobaczyć serduszka, ale widziałam że gin nie ma wątpliwości - jutro on nie ma dyżuru, więc obejrzy mnie też inny lekarz. Chciałabym by powiedział coś innego, ale nie chcę robić sobie bez sensu nadziei:(

Bubka a ja 29.12 miałam
Asik no to tygodniowo masz o 6 dni wiecej niz ja, czyli koncowka 11 tyg.

Magda86Poznan ostatnia @ mialas 30 czy 31.12? Bo ja 31.12, ale z suwaka mi wychodzilo o dzien mniej jak liczylam recznie i mam ustawione tak jak licze recznie.

ja miałam tak, ze trafiłam z leonem do szpitala z jelitówka w nocy z 29.12 na 30.12 i ok. 23.00 własnie 29.12 dostalam okres tam. wiec 29.12 jakos tak w nocy ;-) cykle równo 30 dni!

Jagus a skoro ten drugi pecherzyk jest przykryty to skad wiadomo ze tez nic w nim nie ma? Cos Cie zaniepokoilo poza ta beta?
Bardzo Ci wspolczuje :***

reklama
Do góry